04-04-2026, 11:12 AM
פרק מאוד. מאוד. מאוד גרוע.
בואו נתחיל במה שטוב:
דנהאוזן. תשמעו, הבכורה הייתה מטופשת כי קידמו לנו משהו מעבר למה שחשבנו. אבל הוא עצמו טוב. אגב, למה לעזאזל הוא וטרות' לא אלופי זוגות? נשאר הסטוריליין הכי אהוב עליי כרגע.
כל מה שהיה עם אליפות ארצות הברית. טריק נהדר, ולפחות הוא כנראה יזכה בתואר.
הפרומו של קודי אחלה. הוא תמיד היה טוב.
הזוגות נשים. הן לפחות מנסות להתאמץ.
מקינטייר-פאטו. בפרומואים הם סבבה.
והפרומואים מ-RAW. כן, תחשבו מה זה אומר.
וכמובן, מה שגרוע:
איפה טיפי?
בלק-קרדונה לא מעניין אף אחד. לא עושים עם בלק כלום.
האודי, טאמה, סולו והעששית. הפיוד כבר סיים את עצמו. די.
ריפלי-ג'ייד. אז סבבה, ריאה כיסחה לה את הג'ובריות. נו?
וכמובן- ההתחלה. תשמעו, הם אפילו לא סגרו עם זה מרוב שהבינו שזה מטומטם. פאט מקאפי?! ברצינות?! אני גם לא סובל את כל הפרומואים האלה של "באתי להציל את המוצר, תראו כמה המוצר רע, לא מוכרים כרטיסים". זה אף פעם לא עבד. במקום לבנות לנו "אורטון מקבל פקודות" היה אפשר סתם ללכת על אורטון בוגד בקודי, מסלול כל כך טבעי, בנייה של כמעט 20 שנה (גם כשקודי הגיע לרוסטר הוא היה מול קודי כי היה לרנדי פיוד מול דאסטי). למה צריך לקחת את זה לשם?
ותראו, אנשים פה ביקרו את סינה היל. אבל לפחות סינה השקיע בפרומואים, זה היה סוריאליסטי לגמרי ונהניתי. הוא היה דמות מצוינת. כאן זה פשוט הרס לי את כל התוכנית.
בואו נתחיל במה שטוב:
דנהאוזן. תשמעו, הבכורה הייתה מטופשת כי קידמו לנו משהו מעבר למה שחשבנו. אבל הוא עצמו טוב. אגב, למה לעזאזל הוא וטרות' לא אלופי זוגות? נשאר הסטוריליין הכי אהוב עליי כרגע.
כל מה שהיה עם אליפות ארצות הברית. טריק נהדר, ולפחות הוא כנראה יזכה בתואר.
הפרומו של קודי אחלה. הוא תמיד היה טוב.
הזוגות נשים. הן לפחות מנסות להתאמץ.
מקינטייר-פאטו. בפרומואים הם סבבה.
והפרומואים מ-RAW. כן, תחשבו מה זה אומר.
וכמובן, מה שגרוע:
איפה טיפי?
בלק-קרדונה לא מעניין אף אחד. לא עושים עם בלק כלום.
האודי, טאמה, סולו והעששית. הפיוד כבר סיים את עצמו. די.
ריפלי-ג'ייד. אז סבבה, ריאה כיסחה לה את הג'ובריות. נו?
וכמובן- ההתחלה. תשמעו, הם אפילו לא סגרו עם זה מרוב שהבינו שזה מטומטם. פאט מקאפי?! ברצינות?! אני גם לא סובל את כל הפרומואים האלה של "באתי להציל את המוצר, תראו כמה המוצר רע, לא מוכרים כרטיסים". זה אף פעם לא עבד. במקום לבנות לנו "אורטון מקבל פקודות" היה אפשר סתם ללכת על אורטון בוגד בקודי, מסלול כל כך טבעי, בנייה של כמעט 20 שנה (גם כשקודי הגיע לרוסטר הוא היה מול קודי כי היה לרנדי פיוד מול דאסטי). למה צריך לקחת את זה לשם?
ותראו, אנשים פה ביקרו את סינה היל. אבל לפחות סינה השקיע בפרומואים, זה היה סוריאליסטי לגמרי ונהניתי. הוא היה דמות מצוינת. כאן זה פשוט הרס לי את כל התוכנית.