04-02-2026, 12:27 PM
(04-02-2026, 09:41 AM)The Visionary כתב: חייבים להודות שלמרות האילוצים, רסלמניה 42 מחזיקה קארד מפחיד עם פוטנציאל לטופ 5 מניות אי פעם.
הבעיה הגדולה לדעתי נעוצה בתוצאות הבעייתיות שיכולות לקרות:
- פאנק לא ניצח קרב מניה מאז שחזר, ריינס לא ניצח מאז 39. מישהו מהם יהיה עם רצף של 3 רסלמניות ללא ניצחון וזה בעייתי בדמויות שלהם.
-רנדי הוא ההיל אבל כל הקהל איתו ורוצה את ה15, קודי מאוס על חלק לא מבוטל של הקהל אבל אני בספק גדול שהוא יוצא בלי החגורה רסלמניה שנייה ברציפות.
- גונת'ר הפריש את סינה וסטיילס ולא ניצח מניה מאז 39. רולינס חייב לנצח כדי להשאיר את המומנטום לסטוריליין של החזון כשברייקר יחזור..
קיצר, 3 קרבות טירוף.
לדעתי אם ריינס יפסיד זה לא יפגע בו.
הוא יעלם שוב ויחזור עוד כמה חודשים ולא נזכור בכלל את ההפסד בגלל שהוא כבר בלבל אחר. כנל פאנק זה שהוא יפסיד זה לא יפגע בו כי הוא גם ברמה שניצחון והפסד לא פוגעים בו.
מה שכן אני חושב שפאנק ינצח עם היל טרן.
לגבי אורטון פה זה כבר טריקי מצד אחד הוא לא ניצח אף מאיין איבנט במניה(נגד האנטר ונגד בטיסטה ובראיין) אז יכולים להמשיך את הרצף. מה שכן נראה לי אין בעיה שקודי יפסיד שוב במניה, הקהל יזרום וזה יכול לשחק לטרן העתידי שלו.
לדעתי גונתר ינצח אחרי התערבות של ברייקר, לא יתנו לגונתר להפסיד כרגע(מה גם הוא אף פעם לא הפסיד קרב סינגלס כשהוא לא אלוף, הפסיד 4 פעמים(נגד ג'יי על whc, זיין על ic, פאנק על הwhc וקודי על אליפות קראון גול). לדעתי בדוק ברייקר יתערב פה ואז ימשיכו ברייקר רולינס לאחרי מניה.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)