03-29-2026, 10:39 PM
(03-29-2026, 07:18 PM)תנולהיותאורח כתב: שוב, סנייפ אמר שזה כשפים שלו. פלוס לופין אומר שזה בא והולך, אבל מאיפה לופין מכיר את הכישוף הזה מלפני סנייפ, אני מתבסס על סנייפ פה, לי נשמע כמו משהו שהוא המציא יותר מאשר מה שלופין מספר.
בכללי קצת כיף לראות אנשים בגיל שלי שאוהבים הארי פוטר עדיין.
ולא תומכים בשנאה נגד ג׳ייקיי רולינג שמי שבאמת קורא את ההערות שלה מבין שהיא לא נגד אף אחד אלא מנסה להגן על נשים
אין מה להתבסס על סנייפ. הוא עצבני על הארי, הוא חושב שהארי בינוני וסנייפ גאה מדי בהיותו "הנסיך חצוי אדם" ולכן יורק עליו את המשפט המתנשא.
כל מה שצריך לזכור:
1. סנייפ מכור לאומנויות האופל בשנותיו בהוגוורטס (זכרונותיו של הנסיך והשיחות של לופין והארי)
2. וולדמורט בעלייה בשנים האלו ותלמידים מסוימים שואפים להצטרף אליו (ההורים של הארי בגיל21 כשהם נרצחים, סנייפ בשנתון ו-וולדמורט מגיע לשיא כוחו בשנים האלה).
3. סנייפ כתב את הלחש בספר שנה שישית. לכן בין אם גילה או המציא אותו, זה קרה בשנה הזו. וןלדמורט ודמבלדור הם שני קוסמים ברמה אחת מעל סנייפ וגם הם לא נאמר שהמציאו כישופים משלהם, שזו כנראה מלאכה מטורפת. לכן אני מסיק שסנייפ חקר ספרים מהאזור המוגבל בספרייה וגילה שם את הלחש. הוא לא יכול כתלמיד להשאיל ספר שכזה אלא רק לעין בו ומיהר לשרבט אותו בספר שלו כדי לא לשכוח. אני מתקשה להאמין שנער בן 16 הצליח להמציא כישוף כל כך הרסני שגורם לאיבוד דם חסר שליטה וגם לא להשתמש בו נגד ג'יימס או סיריוס.
4. לופין זיהה שזה כישוף שסנייפ מתמחה בו כי הם נלחמו בצדדים שונים במלחמה הראשונה. אנחנו לא באמת יודעים מה סנייפ עשה במלחמה הראשונה וסביר למדי שהוא ניהל כמה קרבות עקובים מדם עם המסדר. מרגל הוא היה רק אחרי הנבואה ששמע (כארבע שנים לאחר שסיים את הלימודים. ארבע שנים בהן היה אוכל מוות במעגל הפנימי של וןלדמורט, כנראה בגלל ששיכלל את היכולת שלו בקסמי אופל).
5. כמו שאני רואה את זה, סנייפ התכונן למלחמה עוד כתלמיד ולמד לבצע כישופים הרסניים שיקדמו אותו במעלה הסולם החברתי של אוכלי המוות. זה גם מתכתב עם הכינוי שלו "הנסיך חצוי הדם", שלכאורה מבליט את המעמד שלן למרות שהוא כמו וולדמורט חצוי דם בין כל טהורי הדם.