03-29-2026, 10:25 AM
סתם עניין אותי מי עשה הכי הרבה אתגרים פתוחים עם אליפות ארהב ולהלן התוצאות:
מקום 4
סמי "אני אנדרדוג בכיין אחי" זיין
ניצח 6 אתגרים פתוחים.
מתמודדים: ג'ון סינה, ריי פניקס, כרמלו הייז, ג'אבון אוונס, אליסטר בלאק, שינסקה נקאמורה.
הפסיד לאליה דרגונוב.
מקום 3
אליה דרגונוב
ניצח 7 אתגרים פתוחים.
מתמודדים: אליסטר בלאק, ניית'ן פרייזר, ג'וני גרגאנו, אקסיום, מקדונה, כרמלו הייז, תומאסו צ'אמפה.
הפסיד לכרמלו הייז.
מקום 2
כרמלו הייז
ניצח 8 אתגרים פתוחים.
מתמודדים: ג'וני גרגאנו, שינסקה נקאמורה, ליאון סלייטר, אליה דרגונוב, ריי פניקס, מאט קרדונה, מקסיקני אחד, אליה דרגונוב.
הפסיד לסמי "אני לא עודד אני שודד" זיין.
מקום 1
מי אם לא ג'ון סינה האחד והיחיד.
ניצח 14 אתגרים פתוחים.
מתמודדים: דין אמברוס, סטארדאסט, באד ניוז בארט, קיין, סמי זיין, נוויל, זאק ריידר, סזארו, סזארו, רוסב, סת' רולינס, אקסבייר וודס, ביג אי, דולף זיגלר.
הפסיד לאלברטווווווווווווווווווו דללללללל רררררייוווווווווווווווווו
מקום 4
סמי "אני אנדרדוג בכיין אחי" זיין
ניצח 6 אתגרים פתוחים.
מתמודדים: ג'ון סינה, ריי פניקס, כרמלו הייז, ג'אבון אוונס, אליסטר בלאק, שינסקה נקאמורה.
הפסיד לאליה דרגונוב.
מקום 3
אליה דרגונוב
ניצח 7 אתגרים פתוחים.
מתמודדים: אליסטר בלאק, ניית'ן פרייזר, ג'וני גרגאנו, אקסיום, מקדונה, כרמלו הייז, תומאסו צ'אמפה.
הפסיד לכרמלו הייז.
מקום 2
כרמלו הייז
ניצח 8 אתגרים פתוחים.
מתמודדים: ג'וני גרגאנו, שינסקה נקאמורה, ליאון סלייטר, אליה דרגונוב, ריי פניקס, מאט קרדונה, מקסיקני אחד, אליה דרגונוב.
הפסיד לסמי "אני לא עודד אני שודד" זיין.
מקום 1
מי אם לא ג'ון סינה האחד והיחיד.
ניצח 14 אתגרים פתוחים.
מתמודדים: דין אמברוס, סטארדאסט, באד ניוז בארט, קיין, סמי זיין, נוויל, זאק ריידר, סזארו, סזארו, רוסב, סת' רולינס, אקסבייר וודס, ביג אי, דולף זיגלר.
הפסיד לאלברטווווווווווווווווווו דללללללל רררררייוווווווווווווווווו
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)