03-21-2026, 05:15 PM
(03-21-2026, 03:03 PM)master of doom כתב: באותה מידה יכולנו להגיד שטייקר נגד גולדברג זה קרב אדיר שחייבים לקיים, ואז קיבלנו את הזוועה הזאת שאנחנו רוצים להכחיש מהמוח שלנו.
רוק בנאדם עמוס, הוא דפק לנו כבר פעמיים שאף ואני די בטוח שאין לו מקום בלו"ז בשביל כמה חודשים של רסלינג כמו סינה. לא סומך עליו, ואני גם לא חושב שהוא יוכל להגיע לרמה בזירה שתאפשר קרב מעולה שלו עם ריינס (למרות שריינס השתפר מאוד בזירה בשנים האחרונות ואני כבר מחשיב אותו כאחד שיכול לסחוב מתאבק אחר לקרב טוב). גם לסינה לקח זמן להיכנס לקצב, וסינה לדעתי מתאבק זירה יותר טוב מרוק והוא גם היה צעיר יותר ב-7 שנים בתחילת ראן הפרישה שלו (סינה היה בן 47 בראמבל 25, רוק יהיה בן 54 ו-11 חודש במניה 43). בשנים האלה זה הפרש משמעותי.
אני לא רוצה לחשוב שנקבל קרב כזה ואז נראה שלשול על המסך שיבזה את השם של רוק וגם של ריינס, שכבר סבל ממיינאבנט אחד מסריח בגלל מתמודד מבוגר מדי שלא יכל להחזיק פיזית את הקרב (גם טייקר בעצמו התנצל בפני ריינס על זה, אגב).
אחלה הסבר, וואלה אני מבין לגמרי את דעתך. אני בכל מקרה הייתי מעדיף שיקחו את הסיכון בשביל קרב כזה, מרגיש לי שזה הקרב היחיד שיכול להתקרב לסינה רוק מבחינת ההייפ והחשיבות שלו. אני מניח שגם אם זה יקרה בסוף אתה לא תתבאס ועדיין מאוד תתלהב שזה קורה, לא?