03-20-2026, 12:54 AM
(03-19-2026, 09:49 PM)Roger כתב: אתה בלי לשים לב עדיין תקוע בקלישאה אינטרנטית סופר מוטעית. הקטע הזה של "בAEW יש סטורי כל כך עמוק עם דמויות רבות רבדים ועם עומק פסיכולוגי״ תסלח לי זה אחד הדברים המפגרים ביותר שהאינטרנט פשוט החליט בלי שום סיבה הגיונית ובלי לשים לב שהמשחק וההגשה והטקסט והתוכן של הדברים הוא מאוד מפגר וקרינג׳י כשבאמת מקשיבים לו. מי שרואה את הדבר הזה ומנסה לתת איזו פרשנות יעני עמוקה שמגיעה מהדמיון שלו לחלוטין ואז לכל אחד יש את הפרשנות שלו זה הופך לבלתי קוהרנטי ולא עושה שום המשכיות או היגיון או מייצר איזשהו עניין.
איזה עלילה בדיוק חומקת ממני? אדם פייג׳ והצרחות החופרות החוזרות שלו כי הוא כל כך בלתי מוכשר בתור שחקן שהוא לא יכול לייצר הבעות אחרות ולספר סיפור בצורה אחרת (לא למצוא לי סגמנט מבודד ולא מעניין אני מדבר על עכשיו) שידבר על כמה הוא לא שלם בלי התואר שלו וכמה הוא אדם רע ואבא רע ואז הוא יוסיף שורה שכל צ׳אט-בוט העולם היה אומר שהיא קרינג׳ית מידי כמו שהרגעים שאתה אלוף זה שאתה בחדר שקט לבד עם עצמך (WTF יא קריפ..) או שהוא מסתכל החוצה מהחלון והבן שלו רואה שמשהו מציק לו והוא לא שלם - וואו! מאסטרפיס מחשבתי שבמרכזו דמות עגולה רבת-רבדים שלא הייתה כמוה בטלוויזיה מאז וולטר וייט. זה נכתב ע״י אנשים לא בוגרים חסרי כישרון כתיבה ומשחק עם כמה שורות פופ מוכנות שמשמשות למילוט משתיקה מביכה של הקהל ורוטינה שעובדת למעריצים שגם ככה יהיו שם לא משנה מה. זה משעמם, קלישאתי, היה עם עוד מיליון מתאבקים בעבר, מתנסי ברמתו, צפוי מאוד, מרוקן אולמות ושוחט רייטינג, Pace ועניין.
אתם אף פעם לא מתייחסים לתוכן. אף פעם לא לפיל, ואף פעם לא לביצוע. הפרשנויות ההזויות האלה לא קשורות לכלום וסתם חיבור של אינדיבידואלים שמנסים לחבר את כל הדברים הרנדומליים שהם רואים כדי לקבל איזושהי תמונה הגיונית שהם לא מקבלים כי הם יודעים שהפרומוטר סומך על זה שהם יעשו את זה לבד וישכנעו את עצמם שזה טוב בכוח כי משהו צריך להצדיק את פיטום הבאנגרים המטופש והדבילי שמסרב למות.
אין בעיה שתגיד לי ״בסדר לא אכפת לי, אני אוהב״. זה כל מה שאמרת לי כאן. ״אותי מעניין״. יופי, באמת שיופי. תהנה לך. אם אתה בוחר אקטיבית להנמיך את הסטנדרטים שלך ולתת אור חיובי על הכל ולהבליג על כל הדברים שבעיניי הם פשע נגד האנושות, באמת שיהיה לך בכיף, בלי ציניות. פשוט אם מה שיש לך לענות על הדברים התכלסיים והענייניים שאני אומר עם ״זה לא נכון כי זה מעניין אותי, ואני אוהב את זה, והוא טוב וזה טוב״, אז באמת שאין מה.
להגיד שלהאנגמן-מג׳פ אין עלילה כרגע זה להיות עיוור. אתה יכול לראות את מסיבת העיתונאים שהם עשו לפני הקרב, זה די מסכם את הסיפור.
אבל בסדר רוג׳ר, תמשיך לשנוא את המוצר ולזרוק המון מילים של הייטר, האדם היחיד שהמוצר גורם לו לגירודים והוא ממשיך בגישת הטוב לי להתגרד ופעם היה טוב ועכשיו זבל.
זה לא בריא להיות ממורמר 24/7, גם אני הייתי ככה בעבר.
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)