(03-19-2026, 07:41 PM)NaRRative כתב: אז אתה מנותק, אתה לא צופה בפרקים. אתה נהנה להגזים פה וזה לא כי תקפת את ה"בייבי" שלי.
מספיק להסתכל על הקארד של מהפכה ועל הפרומו המקדים לכל קרב והנה לך עלילה לכל קרב שמרכיב קארד חזק.
אחי, הטיעון של ״אתה לא רואה את הפרקים במלואם ולכן דעתך לא רלוונטית״ לא עובד, אתה יודע את זה. אני ממש לא צריך לראות את כל הקרבות מלצר האלה של ה20-30 דקות של מייק ביילי משתחרר מ400 פינישרים שאנדרטייקר לא השתחרר מאחד מהם בקרב. אני ממש לא צריך לסבול את כל החרא אינדי ההארדקורי אולטרא-ויונלט שיט שמוקסלי והטיפשים האחרים (ועכשיו כל הפאקינג רוסטר) אובססיבי אליו. היו שם ניסיונות לרצח עם הפקה שנראית יותר גרוע ולא מקצועי וקואופרטיבי ברמה שמתפוצץ לי המוח איך לאף אחד עדיין לא אכפת מזה כל עוד הוא מקבל את הפליפים הדביליים במהלך התוכנית.
מה שאמרת שים לב שזה המינימום שבמינימום. מה זה ״עלילה לכל קרב שמרכיב קארד חזק״? אני יכול להגיד את זה על כל PPV של AEW או על WWE אפילו בכל הזמן האחרון. השאלה היא מה אתה מגדיר ״קארד חזק״. קרבות עם דירוג כוכבים גבוה או דברים שאכפת מהם ושהקרב עצמו (ה״רסלינג״ עצמו) הוא דבר או משני או במקסימום שקול בחשיבותו להשקעה הרגשית שלך במוצר ובמתאבקים. אם זה הראשון - AEW זה המקום. הבעיה היא, כמו שאנחנו רואים היום בWWE, שמוצר שמתבסס על החרא הזה הוא חסר נשמה ועצלני ולא קריאטיבי ומשעמם להחריד ורפטטיבי ובשלב מסוים (סופר מוקדם אצלי) הופך לבריין-רוט. זה פשוט משעמם, נראה רע מאוד ומאוד קרינג׳י.
מה שעניין אותי ברבולושן זה יותר המטא. אני מסוקרן מלראות מה הם מתכננים לשנה הזאת כי הכביכול ״מלחמה״ בין TKO לטוני הפכה מניסיון חיסול של TKO בשנה שעברה לזה שTKO כרגע מתוסבכים מאודדד בתוך עצמם וטוני מרוויח זמן + כמו שאמרתי שזה זמן סופר קריטי בשביל החברה כי הם חייבים את החידוש חוזה עם וורנר, אחרת TKO יהיו מונופול מוחלט והעסק ימות מיד.
מה שממש ביאס ודיכא אותי זה שאפילו MJF הגאון שכולם פה יודעים כמה שאני מארק שלו, ואני מארק שלו בגלל המוח שלו והיצירתיות שלו והיכולת משחק והסטוריטלינג שאף אחד היום בעסק לא יכול להתקרב אליה - תקע לעצמו שישליקים בראש.
הם לקחו את היהלום הכי גדול בעסק ואת הרעה החולה הכי גרועה שקיימת בעסק (פטישים חולניים של פריקים לא מוכשרים כמו ניק ג׳ייג׳) ופאקינג תקעו את שניהם ביחד - ליטרלי!
בקיצור, אני לא מנמיך את הסטנדרטים שלי כדי לזייף הנאה מהמוצר. אני חושב שזה גרוע ושזה נותן לגיטימציה לחברות הגדולות להיות מגה עצלניות ולהתמיד ברפטטיביות של שנים על גבי שנים שאף פעם לא מוכיחה את עצמה כעובדת ומרגשת.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.