03-12-2026, 01:03 PM
(03-12-2026, 12:17 PM)gilam כתב: הכי טוב בעולם זה פרגסון. מה שהוא עשה ביונייטד בלי רכש כמעט כל שנה
זה משהו בלתי נתפס. החלאה הקטלונית דאג תמיד להיות בקבוצה עם הסגל טופ 3 באירופה
ותקציב רכש טופ 3 באירופה. אפילו באנגליה אין באמת קבוצה עם תקציב רכש שמתקרב אליהם בכלל
וזה בלי לדבר על הביזיון של הפייר פליי והפס שהם שמים על בית המשפט וממשיכים להתנהל אותו הדבר.
אני לא אתווכח לגבי פרגוסון כי זה כבר דיון אחר, רק אגיד שפפ אולי נמצא כבר עשור בקבוצה שיכולה לקנות כל מה שבא לה, אבל יש לו גם יכולת לשפר שחקנים. בבארסה הגדולה אני מזכיר שהוא זרק את רונאלדיניו ודקו, ואותם שחקנים שהצעידו את הקבוצה לטרבל שיחקו באותה קבוצה שעונה לפני כן סיימה במקום השלישי, מרחק 18 נקודות מריאל (ואחרי תבוסה מביכה 4-1 בברנבאו, בימים שריאל הייתה הביזיון של אירופה עם 6-7 הדחות רצופות בשמינית).
הוא כן בדיון הגואט לדעתי בגלל הסגנון, ההישגים והיכולת לשפר שחקנים. הייתי אומר שהוא ראשון אם הוא לא היה כזה אידיוט שחייב לעשות ניסויים כל פעם (אני זוכר את דה בריינה על הספסל באותה הדחה מול טוטנהאם, אני זוכר שתומאס מולר דיבר על התבוסה מול ריאל במינכן ואמר שלפני הגומלין פפ התחיל לעשות דברים לא קשורים שהם לא עבדו עליהם כל העונה וזה סייע להם להפסיד, גם מול ליון בהדחה המזעזעת אני זוכר שהוא עשה משהו מטומטם בהרכב), ואם באיירן ובמיוחד סיטי תחת הדרכתו לא היו כל כך חלשות מנטלית. סיטי יכלה לזכות בצ'מפיונס 4 פעמים בעשור האחרון, והיא כל פעם כשלה למרות שהייתה טופ 3 קבוצות באירופה בגלל הניסויים שלו ובגלל חוסר אופי.