02-11-2021, 07:03 PM
(02-11-2021, 06:55 PM)SwitchBlade כתב:אין לי מושג מה הוא אמר על קארדי בי, ואני לא מסכים עם מה שאמרת במיוחד, אבל גם לא שמעתי מספיק מהמוזיקה שלו אז אני לא אלך להילחם נגד טום מקדונלד ככה.(02-11-2021, 06:50 PM)Kamigoye כתב:(02-11-2021, 06:47 PM)SwitchBlade כתב:ברור שזה סבבה להביע את דעתך אבל אם דעתך רעה ומובילה לדברים רעים אז כן ברור שאני אתנגד לזה, אני לא אכניס את טום מאקדונלד לכלא בגלל הדעות הגרועות שלו, אני פשוט אגיד שהוא מעפן ואצחק על אנשים שאוהבים אותו.
אני גם לא אשקר, חשבתי שאין לו באמת מעריצים עד שראיתי את קית' לי אומר את זה, ועוד אנשים הגנו עליו בתגובות.
אני אקח את קארדי בי כמודל לחיקוי לילדים שלי כל יום לפני טום מאקדונלד.
לא ראיתי את טום מקדונלד מביע דעות רעות שמובילות לדברים רעים. כשאנשים שהם woke, ומניח שאתה כולל את עצמך בהגדרה הזאת, מתעצבנים אוטומטית מהשיר שלו, אומרים שהוא אלים ושדעתו רעה - אתם פשוט מוכיחים את הביקורת שלו.
בשיר שלו עכשיו שהפך להיות ממש רלוונטי פתאום אני לא שמעתי שום דבר מעודד אלימות, רע או מסוכן. אם הייתי שומע הייתי מתנגד לזה, זה פשוט לא קיים.
הסכמתי עם מה שהוא אמר על קארדי בי.
אני פשוט אומר שהוא מרגיש כמו מישהו שהראפר היחיד שהוא אהב כילד זה אמינם, בלי להבין למה הוא טוב.