03-03-2026, 02:12 PM
(03-03-2026, 01:46 PM)lidoradir כתב: מעניין כמה יהמרו נגד ריינס בתחרות הימורים שתיהיה.
ריינס הפסיד ברסלמניה 40 ו-41. ריינס יפסיד רסלמניה שלישית ברציפות ?
מצד אחד, אין ספק שריינס אלוף ראוי, הערך של החגורה עולה כשהוא מחזיק בה, אני חושב שגם יכול להתאים ניצחון שלו על פאנק כמעין סגירת מעגל על הריאיון המזלזל של פאנק עליו לפני 11 וחצי שנה.
מצד שני, אין ספק שריינס מיצה את הזמן שלו כאלוף. זה לא אומר שהוא לא יכול להחזיק עוד באליפות, אבל זה אומר שאם הוא לא יחזיק אז זה לא נורא, הדמות שלו לא תפגע, ובניגוד אליו זה מרגיש שפאנק נמצא בריין האליפות המרכזית שלו בקריירה (כן, ב-2012 הוא היה אלוף לאורך 434 ימים אבל הוא היה נאמבר 2 מובהק של סינה, היום הוא מספר 1, לכל הפחות שווה ערך לקודי/ריינס/רולינס), ולכן יש עוד מה להוציא מזה.
מצד שלישי, פאנק עוכר ישראל מפגר, ואני מת על ריינס וברור שאלבש את החולצה של ה-OTC1 במהלך הקרב.
אני באמת חושב שיהיה קשה מאוד ל-WWE לטעות בקרב הזה. הוא מניה בטוחה, שני סופרסטארים, שניהם דראו, כל תוצאה הגיונית ולגיטימית, ואני חושב שאני אצטרך לחכות ולראות לאן הפיוד הזה מתקדם כדי להחליט מי הכי ראוי לנצח. בשנה שעברה בזמן המשולש ריינס-רולינס-פאנק, רק בשבוע האחרון כשרולינס נקנק את ריינס ופאנק, ואחרי שניב פמפם לנו חודשיים שרולינס והיימן יסיימו ביחד את המניה, הבנתי שהניצחון פה חייב להיות של סת' בהתאם לעלילה.