02-03-2026, 09:57 PM
(02-03-2026, 09:50 PM)Bam Bam Bigelow כתב: באם באם לא יודע אם לרשום את הגיגיו ב״תגיד את האמת״ ב״האירוע הבא״ או פה.
יצא פה.
עדיף לשים את כל הביצים באשכול אחד או משהו כזה, באם באם ישאל את הצ׳אט איך אומרים את הביטוי.
באם באם גם ישאל את עצמו, הכיצד החזון, סטייבל שנע על הגבול בין אבולושיין לשילד, הפך להיות סטייבל שנע בין יום הדין לדארק אורדר. הדבר בר תיקון, כמובן, ויש לנו לפעמים זכרון קצר (באם באם ממש זוכר שלסינה הייתה סיבה ממש טובה לפייס טרן, טוב, נשאל את הצ׳אט), אבל כרגע, זה סטייבל שמרכיב שלושה חברה צעירים עם המון פוטנציאל ואת אוסטין תאורי, ובאם באם לא מבין למה לשים את כל התוכניות בצד בשביל לחכות לרולינס שיבריא.
אובה פאמי נהדר, אבל הוא לא יכול להיות קאלי/אומוס (רק שיודע להתאבק. זה שינוי מרענן) - הוא צריך עלילה.
ראקל גונזלס היא אחלה ביגמנית. גם כאן באם באם הולך על הסטראוטיפ וסליחה, ושם אותה בקבוצה שכוללת את ניה ג׳קס, ניה ג׳קס השנייה שיודעת קצת להתאבק, וג׳ייד שכרגיל הקשר שלה והאבקות זה כמו באם באם ולא להיות סחבק (הבנתם? באם באם זה סחבק! טוב, לא משנה).
לטעם באם באם, גונזלס היא האופציה המובילה מבין הארבעה, היא ממש מזכירה לי את ביג שואו עם הקלמזיות שלה. אפילו הבוצ׳ים שלה עובדים טוב עם הדמות.
בגלל זה לא מובן לי למה לא ללחוץ על הקלאץ. וואקר בריין משעמם, והפסד יכול להכניס עניין, מה גם שאפשר ״לשמור״ ושבאם באם כותב ״לשמור״ הוא עושה גם עם ״האצבעות״ עליה כי היא פצועה.
פצועה ומנצחת את שלושת הבנות של יום הדין? נו שווין, מה שטוב לחזון טוב לכולם!
גונטר הוא על הכיאפק. שיתרחק קצת מהאליפות, הגימיק שלו מצויין - וזה הגימיק הכי אפל שיכול לתפוס בתקופה זו (הבנת אליסטר בלאק?)
באם באם בעד ריינס-פאנק. באם באם מקווה לפאטו-קודי-מקיינטר בקרב השני (ושקודי יפסיד, אחרת למה התכנסנו).
באם באם לא בעד ליב-וואקר, למרות שזה וואחד קרב. באם באם כמובן מעדיף ליב-טיפי. בכולופן אם זה הקרב (אחלה קרב) אפשר שהקרב השני יהיה אלכסה-שארלוט? אפשר שהקרב השלישי בריין של ג׳ייד לא יהיה ברסלמניה?
אני בהלם שאתה בעד קודי בקרב אליפות