01-30-2026, 12:33 PM
(01-30-2026, 10:25 AM)Bam Bam Bigelow כתב: ברשותך, אני לוקח את הדיון למקום אחר.
אני אתן פה דל״פ לשישי (מעניין אותי עם זה דל״פ).
האלמנשיין צ׳מבר זה אירוע שתוקע את הראמבל.
הרי מיין אבנטרים כמו קודי או ריינס לא באמת זקוקים לזכייה בראמבל כדי להיות במיין אבנט של רסלמניה. הם פשוט צריכים סיפור סביר, והם שם, ואנחנו קונים את זה.
יש שתי בעיות עם אלמנשיין צ׳אמבר:
1. זה מרגיש כמו קרב הזדמנות שנייה. 6 החברה הכי מפוספסים בראמבל מקבלים הזדמנות נוספת לקרב מרובע משתמשים כדי לזכות בספוט (שעלול להיות יוקרתי יותר מזכייה בראמבל, ע״ע שנה שעברה).
2. זה בהכרח מחייב בנייה מאוחרת יותר לאליפות השנייה.
וזה בלי הבעייה הנוספת - שזה קרב קשוח מאוד, ואם האלוף היה שם, זה היה הרבה יותר משמעותי.
רוצה לומר -
הצ׳מבר מונע מהראמבל להיות פתוח לחלוטין + מונע סיפור ארוך טווח לרסלמניה.
(מרים להנחתה נגדית - עד כמה הטיעון הזה חזק אחרי שנה שג׳יי אוסו וביילי המשעממת זכו בראמבל?)
אני לגמרי מעדיף שהצ'יימבר יהיה על האליפות
ככה זה גם מוציא את האלוף חזק לפני המניה (ולא, לא נורא שהאליפות תחליף ידיים קצת לפני המניה)
וככה גם אפשר לספר סיפור קצת יותר מקורי, במקום "ניצחתי בקרב x, אני זכאי לקרב אליפות במניה ועכשיו נזייף בחודש וחצי יריבות שלא באמת מבוססת על משהו"
תחשוב רק מהשילוב של רנדי, מקנטייר ורודס בצ'יימבר כמה אפשרויות מעולות יש לך לפיודים אמיתיים עד למניה, הרבה יותר טובים מרודס מנצח בצ'יימבר ועכשיו הוא זכאי שוב לקרב אליפות ובחזרה לתחילת התור.
![[Image: 20251226_SD_FC.jpg]](https://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_s/public/2025/12/20251226_SD_FC.jpg)