01-13-2026, 06:18 PM
(01-13-2026, 06:13 PM)The Visionary כתב: זו כנראה הדעה שתביא לי הכי הרבה הייט בפורום, אבל אתה ביקשת אז אני מרגיש מחויב: CM פאנק לא השתתף בעלילה אמיתית מאז הפיוד נגד דרו מקינטייר.
אם תסתכלו על זה אובייקטיבית ולא מ-POV של מעריצים, CM פאנק בשנה וחצי האחרונות הוא הפורסט גאמפ של ה-WWE, הוא פשוט נוכח ברגעים גדולים שלא קשורים אליו באמת.
מיד אחרי הפיוד עם מקינטייר הוא צורף לקבוצת הבלודליין לקרב וור גיימס נגד הבלודליין החדשה וברונסון ריד
הקרב בנטפליקס עם רולינס היה השארית האחרונה של הסטוריליין שלו ושל מקינטייר למעשה (ובתכלס, הקרב שהיה אמור להיות ברסלמניה 40 אם לא הפציעה של פאנק)
הסטוריליין בו השתתף לרסלמניה 41 היה הסטוריליין של ריינס-רולינס, אבל צירפו אליו את פאנק ברגע האחרון כי לא היה מה לעשות איתו אחרי שהוחלט שלא יזכה בראמבל ויאתגר את גונת'ר.
אחרי רסלמניה 41 הסטוריליין שבו הוא לקח חלק היה סטוריליין של "החזון", שזה בעצם המשך ישיר לסטוריליין של ריינס-רולינס. ולמרות שפאנק מאוד מרכזי בסיפור של החזון - הסטוריליין הוא כל פעם סביב דמות אחרת מהחזון ולא נגד פאנק. הוא פשוט הפייס הגנרי שמשבצים מולם (בדומה לריי מיסטריו) כדי שיוציאו היט מהקהל.
אפילו כשזה באליפות העולם זה לא היה בשביל שהוא יהיה אלוף, זה היה בשביל שרולינס יפדה MITB והחזון יתקדמו לאליפות העולם.
קרב האליפות שלו נגד סינה זה לא סטוריליין של CM פאנק נגד ג'ון סינה - זה חלק מטור הפרישה של ג'ון סינה ורכיבה על פיוד מ-2011, לא משהו חדש שפאנק היה צריך להביא משהו מקורי.
הקרב בראסלפלוזה? סטוריליין החזרה של AJ לי. CM פאנק הוא פשוט בעלה אז הוא הטאג טים פרטנר האולטימטיבי, אבל זה שוב לא סטוריליין שלו, אלא ענף בסטוריליין של החזון (שהחליטו לצרף אליהם את בקי לינץ' עד הפציעה האמיתית של רולינס).
לעומתו, פין באלור אמנם במיד קארד, אבל כל הזמן הוא חלק מסטוריליין פעיל ואמיתי שבו הוא דמות אקטיבית שעושה פעולות עם השלכות.
הוא היה אלוף זוגות שהרים את ה-JD, הוא הפסיד את אליפות הזוגות ו-JD נפלו למטה יחד איתו.
אז נכון, הוא שם הרבה פחות סקסי מ-CM פאנק, אבל לפחות הוא דמות עגולה, אמיתית ומתקדמת כש-CM פאנק זה אותו פלאקט שהיה בחזרה ב-SVS 2023.
מסכים על פאנק, לא מסכים על באלור.
באלור ביקש קרב אליפות כי פאנק הזכיר אותו לפני חודשיים וליב אמרה לו להתעורר.
זה לא קשור לשם סקסי, אני מודע לעבר של שניהם, הם שניהם מציגים גרסה מעפנה של עצמם.
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)