01-13-2026, 04:29 PM
(01-13-2026, 04:07 PM)The Visionary כתב: מדהים איך זה בן לילה זה הפך להיות 90% מהקהל נגד הפיטורים
כשעד אתמול כל האוהדים רצו לראות אותו בבית
פרז שיעבד את המועדון לויניסיוס. זו האמת. תמשיכו להחרים טקסים ולחשוב שלמישהו אכפת
מהילד קקה הקטן שהמועדון הזה גידל בזמן שהוא מפיץ שמועות שהוא עובר לסעודיה או קטאר.
מאחל לכם שפרז יבין כמה הוא טעה ויבעט אותו מהקבוצה באמת. תביאו בקיץ את קלופ ותצאו לדרך חדשה. כי בלי זה אדם בדרך לאכול אבק.
אחי, אתה יודע שאני אוהב אותך על אמת, אני חי את פיד ריאל הרבה יותר ממך. רוב האוהדים של ריאל חושבים כבר תקופה שויניסיוס הוא יותר בעיה מפתרון, זה גם התבטא בשריקות בברנבאו שהוא חטף לא מזמן. הם כנראה היו רוצים לראות קבוצה פחות כוכב או שניים ועם יותר לחץ על כל המגרש וטקטיקה וכל הקלישאות כדורגל מודרני האלה. אל תיקח את ההודעות ההיסטריות החצי גימיקיות שלי פה כדעת הכלל של אוהדי ריאל.
מה שאני אומר מאוד פשוט - ריאל מדריד מאז ומתמיד לא הייתה מועדון של תביאו מאמן טקטיקן ותנו לו לבנות קבוצה שמתאימה לו. בטח לא בשנים שפרס מנהל. ריאל עובדת בשיטת תביאו כוכבים ומציאות בשוק (הכל עובר דרך פרס והשיקולים שלו), ושהמאמן יסתדר עם מה שיש לו. זו הכוונה מאחורי ״הממונה על משאבי אנוש״. גם בטור של רוטהולץ זה לא נכתב כעלבון או מחמאה, זה פשוט תיאור מציאות.
עם המינוי של אלונסו היה נראה שאולי יש פה שינוי גישה. בפועל, המועדון נתן גב לויניסיוס אחרי ההשתוללות בקלאסיקו וזרק את אלונסו לכלבים. לי היה ברור שזה מה שיהיה. ככה ריאל עובדת. אני לא נכנס לשאלה האם זה נכון או לא, זה דיון נפרד. הגישה הזו הביאה לפרס שבעה גביעי אירופה, אבל גם המון שנים של חוסר יציבות בליגה ומאזן אליפויות מביך מול ברצלונה. המסקנה המתבקשת היא ש*אם* בחרת בדרך הזו, אלונסו לא מתאים ואין מה להשאיר אותו, ואת זה הבנתי כבר לפני חודשיים.
אותי מעניין לראות האם מישהו מהשחקנים ישלם מחיר בקיץ אם העונה הזו תיגמר ללא תואר. ארבלואה הוא סתם בובה, זה הכל עליהם עכשיו.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)