10-11-2021, 07:18 PM
(10-11-2021, 06:50 PM)SwitchBlade כתב: אני מוכרח לומר שאני לא רואה את זה.
שמתי לב לכל הfour pillars, אבל אני לא מרגיש כאילו דוחפים לי את זה לגרון. אולי אני רגיל לWWE כשלאחד השדרנים יוצא ציטוט מוצלח וזה ישר עולה על חולצה ומייקל קול חוזר על זה 800 פעמים שיהיה ברור.
וגם אם זה סופר מכוון, כדי לשנות קצת (קצת) את ההיסטוריה רטרואקטיבית ולבנות אותם באמת כ4 העמודים של AEW.. אני חושב שזה נפלא. הנרטיב הזה מתלבש יפה, אני אישית חושב שבהשוואה לאחרים - ג'אנגל בוי היה ביי פאר מוצר מאוחר יותר, אבל לפעמים צריך קצת לדחוף משהו וזה נכנס למקום. בעוד 3-4 שנים אני אחשוב באמת ובתמים שהם היו ארבעת העמודים מההתחלה ואין לי שום בעיה להשתכנע בכך.
מעניין, אולי אתה צודק.
אולי זה תוצר של חוסר היסטוריה יחסי - הן של AEW כארגון (גם עם ייבוא של אגדות) והן של MJF כטאלנט.
מנגד - אני חושב שסוויצ'בלייד חותך פרומואים חכמים מאוד גם ללא המון היסטוריה. אז אולי העניין הוא באמת עם MJF.
מצד שלישי - המוצר האמריקאי בשל לפרומואים חכמים יותר? אולי הצ'יפ היט מבוצע בצורה מתאימה מאוד לקהל הסמארקי של MJF? אולי אנשים (כמוני) אוהבים את מתיחת הגבולות הזאת והשוק פאקטור? מעניין. אין לי באמת משהו חותך להגיד.
הבעיה שלי היא לא שדוחפים את ארבעתם, הבעיה שלי היא שהם משתמשים בדיוק באותו כינוי של ארבע מהמתאבקים הכי אגדיים אי פעם באחת התקופות הכי משמעותיות ברסלינג אי פעם.
כמו שאמרתי קודם זה כמו שסטיבסון יעשה דביוט ויתחילו לקרוא לו נייצ'ר בוי או דה דדמן.