12-05-2025, 03:13 PM
(12-05-2025, 11:28 AM)StavHen כתב: יש הרבה אמת במה שאתם כותבים, ואני מסכים עם התחושה הכללית שרנדי של היום הוא גרסה "עייפה" מאוד שלו.
אבל אני חייב לסייג את הטענה שהוא "לא רלוונטי עשור וחצי".
אסור לשכוח את תקופת RK-Bro.
זו הייתה הפעם האחרונה שראינו את רנדי אורטון באמת מחייך, באמת נהנה, ובאמת משקיע.
הכימיה שלו עם מאט רידל הוציאה ממנו צדדים שלא ראינו שנים, וזה הוכיח שכשהוא רוצה וכשיש לו פרטנר שמרים אותו הוא עדיין יכול להיות זהב.
הבעיה היא שמאז הפציעה בגב (וזו הייתה פציעה מסיימת קריירה כמעט), הוא חזר במוד אחר לגמרי.
אני לא חושב שזו רק "עצלנות" או "חוסר תשוקה" כמו שכתבתם, אלא פשוט שחיקה פיזית ומנטלית.
הבנאדם בזירה מעל 20 שנה. הגב גמור, הגוף עייף.
אז הוא נכנס למוד של "סיבוב פרישה שקט".
הוא בא, עושה RKO (שזה הדבר שהקהל הכי רוצה לראות), לוקח צ'ק והולך הביתה.
זה מבאס? מאוד.
פספוס של הטיזינג עם קודי? חד משמעית הייתי מת לראות שם היל טרן.
אבל צריך להשלים עם זה שרנדי אורטון של 2025 הוא כבר לא ה"Legend Killer", אלא אגדה עייפה שמחפשת את הדרך הבטוחה לפרישה.
מסכים, התקופה של רנדי עם רידל שהיא גם במקרה התקופה לפני הפציעה הקשה הייתה כל כך כיפית ומערננת, היה כיף לראות את אורטון במוד הזה והשילוב עם רידל עשה לו רק טוב. כולל רידל עצמו שנהיה רלוונטי בזכות רנדי, הייתה לו תקופה שהגימיק שלו היה פשוט להעריץ את אורטון ואחרי הפציעה הוא עסק בלנקום בשביל חברו הטוב.
הסיבה שכולנו מגיבים ככה היא פשוט שאנחנו יודעים כמה טוב רנדי פאקינג אורטון, שהוא רוצה הוא יכול לגנוב את הלילה וזה למה רוב האנשים מאוכזבים, כי זה אורטון.
ולראות אותו הופך למתאבק הפארטיימר הזה שבא נותן RKO וקרב פעם במאה שנה בסמאקדאון זה מבאס, אבל אני לחלוטין יכול להבין אותו וזה לחלוטין מגיע לו.
באסה שהם לא הלכו בסוף על ההיל טרן עם קודי, אני בטוח שהם שומרים את זה לרגע הנכון, אורטון חייב לפחות עוד ריצה כאלוף מקווה שזה יהיה רנדי היל ולא הפייס.
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)