12-02-2025, 04:15 PM
(12-02-2025, 03:42 PM)Cenation כתב: אם באמת התכנון הוא קודי נגד ריינס במניה 42, מה דעתכם על לעשות את זה בסטיפולציה של HIAC?
לא כי אני לא מרגיש שהסטיפולציה מתאימה לזה. HIAC זה קרב לסגור פיודים, פעם אחת אחרונה שבה אף אחד מהצדדים לא יוכל לברוח ותהיה אפשרות לקבוע מנצח באופן חד משמעי (עזוב את זה ש-99% מהקרבות הסתיימו עם התערבות, זה לא אמור להיות ככה).
ריינס נגד קודי זה לא פיוד עם דינמיקה שמתאימה לזה לדעתי. אחד כמו דומיניק לדוגמה הוא מישהו שהסטיפולציה הזאת תתאים לו מפעם לפעם, כי כל הדמות שלו בנויה על זה שהוא מנצח בדרכים מלוכלכות, אז יהיה קל לתת לגיטימציה ל-HIAC כדי שדום לא יוכל לברוח מסיום ראוי.
אם זה ריינס נגד קודי במניה על האליפות, קודם כל כמו שניב אמר אני חושב שקודי חייב להיות ההיל באופן מובהק. ראינו מספיק פעמים פייס קודי נגד היל ריינס, נכון שהמצב השתנה מאז הפעם האחרונה שהם נפגשו אבל עדיין מיציתי את הקרבות ביניהם בצורה הזאת. לקודי יש הרבה לאן להתקדם בתור היל לדעתי, זה לא יהיה אסון עבור ה-WWE אם הוא יהיה היל, מה גם שיש מחסור מסוים בטופ היל כשרולינס פצוע וברור שלסנר לא פולטיימר (וכל עוד ברייקר לא מקבל פוש).
גם לריינס בתור דמות יש עוד המוןןןןן לאן להתקדם כפייס לדעתי. היו הרבה דברים שהייתי עושה איתו מאז החזרה שלו בסאמרסלאם 2024, אני חושב שהיו הרבה אי-דיוקים בבנייה של הדמות שלו (בגדול הייתי שמח אם הדאונפול שלו אחרי מניה 40 הייתה גוררת חוסר ביטחון מובהק ואולי גם איבוד ה-"תואר" של ראש השבט, אם סולו היה קצת יותר טוב ממה שהוא היה, כל זה כדי לבנות רדמפשן סטורי יותר טוב בסופו של דבר), אבל קשה לי לבוא בתלונות כי הכל מסתכם בזה שקשה לייצר עקביות עם בנאדם שעושה הפסקה לחודשיים כל כמה זמן.
בקיצור, אם אתה הולך על ריינס-קודי תן לי את קודי היל, ריינס פייס, מעדיף ניצחון של ריינס אבל גם ניצחון של קודי זה בסדר.
אבל אם זה תלוי בי הייתי הולך על ריינס-פאנק. אני רוצה שריינס יתעלל בו על זה שבתכל'ס הוא השיג כל מה שפאנק חלם עליו ב-WWE, כמו שהוא אמר בשנה שעברה "החלום של מישהו אחד זה פשוט הצ'ק המועדף של מישהו אחר", ועכשיו הוא בא להחזיק לו את היד בעוד מיינאבנט של רסלמניה (הוא יכול להציג את זה שפאנק במיינאבנט רק בזכותו) כדי לקחת לו את האליפות והחלום שלו, ולהראות לו שאחרי שפאנק זלזל בו באותו ראיון (you gotta make roman look really strong) עכשיו הוא הדאדי שלו.
יהיה פה גם קרב מיק מעניין, כי לריינס יש יתרון קייפייבי מובהק על פאנק, אבל פאנק הוא אמן מיק כמה רמות מעל ריינס, אז זה ייצר איזשהו שיוויון.
חוץ מזה אני אוסיף שחייבים כבר לתת לנו פאנק-קודי, הפיוד הכי מתבקש שיכול להיות, פאנק עוד מעט בן 50 כבר אז יאללה שישחררו אותו מהוויז'ן ויוציאו אותו לדברים אחרים.