11-24-2025, 07:59 PM
(11-24-2025, 07:36 PM)master of doom כתב: לא יצא לסת' רע מהסיפור כן? אבל לפי דעתי ריינס-רולינס יכל להיות משהו הרבה יותר איכותי מריינס-לסנר. הם גם עשו את זה מושלם בראמבל עם המלטדאון האדיר של ריינס, אבל אז הם פשוט זנחו את זה, גרמו לרולינס להיראות כמו ליצן מול לסנר (אני מזכיר שרולינס באותה תקופה החזיק בשני ניצחונות על לסנר, כולל אחד נקי לחלוטין בסאמרסלאם בלי לואו בלואוס ובולשיט) כדי לשלוח אותו לאותו קרב איחוד אליפויות משעמם שהיה גם די גרוע (ושכחתי לציין, אבל האירוניה בהתייחס למה שבאם באם כתב היא שהקרב הזה הוצג כקרב הגדול בכל הזמנים).
אני פחות מתייחס ליריבות בין סינה לרוק, אלא יותר לסטארפאוור, ל-"נוצצות" ולגדולה של המצ'אפים. סינה-רוק במניה 28 היה קרב גדול יותר, כי זה באמת הרגיש Once in a lifetime. במניה 29 קיבלנו שחזור כמעט מדויק של אותו קרב, עם טעם קצת מריר בפה כי התוצאה הייתה ברורה לחלוטין + פאנק נבעט מהקרב בצורה די מאכזבת. ה-15 שניות הראשונות של הקרב במניה 28 הם תחושה של ביג פייט פיל אולי הכי גדולה אי פעם.
אף פעם לא הרגשתי גדולה בין ריינס ולסנר. אפילו בראו כששניהם חזרו, לא התלהבתי בגלל העבר שלהם, התלהבתי כי רומן ריינס וברוק לסנר חזרו, זה הכל. למרות שעברו 11 שנה ולמרות שמעולם לא קיבלנו לזה פייאוף כמו שצריך, ריינס-רולינס גדול בהרבה מריינס-לסנר בשבילי.
רולינס-ריינס היה יכול להיות גדול יותר מלסנר-ריינס? לא בטוח, אבל משאיר את זה בצד כי אני חושב שזה קרב שעוד נקבל בעתיד.
המאטצ'אפ של סינה-רוק ברסלמניה 28 לא היה יותר גדול מרסלמניה 29. עם כל הכבוד לכך שמדובר בפעם הראשונה שהם בזירה ביחד (שקר, התחרו בקרב זוגות נגד אוסום טרות'), יש בעיה יסודית עם הקרב הזה ואני אסביר בהרחבה.
אם עונת רסלינג מתחילה ב-RAW שאחרי מניה ומסתיימת במניה - אז להכריז על רוק-סינה לרסלמניה 28 בלילה שאחרי רסלמניה 27 זה שווה ערך לזה שבפרק הראשון של "משחקי הכס", ג'ופרי הנסיך היה עומד מול המצלמה בסצנת הסיום ומכריז שהולכים להרוג את נד סטארק, לפתוח מלחמה כוללת ותישארו איתנו לעונה 2 כי שם "Shit is gonna get real". הם זרקו את החץ ואז סימנו סביבו את המטרה. לא היה שם סטוריליין אמיתי, רוק לא היה בכושר זירה ופרומואים וזה הורגש. אני ממש זוכר שהגעתי ל-RTW הזו במחשבה של "אולי סוף סוף נקבל פיוד" ולא באמת היה שם כלום. מה שהיה זה ג'ון סינה ודה רוק מדקלמים מילים כי וינס אמר שצריך להיות ביניהם קרב.
לעומת זאת, ברסלמניה 29 רוק בהרגשה שלי הגיע קצת יותר משופשף לעניין וכן - העובדה שהוא נכנס אלוף ה-WWE וסינה כזוכה ראמבל שני (הראשון בדור מתאבקים שלו שעשה את זה וזה הגיע בערך עשור וחצי אחרי האחרון שעשה את זה לפניו - סטון קולד סטיב אוסטין) הפכו את כל הקרב ל-Big Feel Match. השקר שה-WWE כתבו "Once in a lifetime" היה ידוע כבר בזמן אמת שיהיה לא נכון כי כולם פחות או יותר דיברו על זה שבאותם השנים "רוק התאהב מחדש בזירה ורוצה לעשות את זה כמה שיותר".
אישית גם לא כאב לי שהזיזו את פאנק הצידה בזמן אמת. לא סבלתי אותו אז, לא סובל אותו היום.