10-29-2025, 02:32 PM
(10-29-2025, 03:07 AM)Cenation כתב: מסכים עם כל מילה שכתבת פה חוץ מזה שברייקר לדעתי הוא הדבר הגדול הבא ולא מסכים עם מה שכתבת עליו
במקום שיסחטו את הלימון עם הכוכבים הגדולים, מעבירים אותנו תקופת שיעמום עם מתאבקים שבחיים לא ידגדגו אחוז מהמתאבקים האלה
עם כל כמה שוינס היה דפוק, הוא לפחות ידע להעריך את הכוכבים שיש לו ולא לבזות אותם גם אם לפעמים זה כבר היה חונק ומאוס
מבחינתי תן לי לראות את ריינס רנדי פאנק ולסנר בקרבות הגדולים כל יום כל היום, יש לא מעט מתאבקים טובים ברוסטר שיכולים להוציא אחלה קרבות עם כל אחד מהם
מקווה מאוד שפאנק יזכה בחגורה ויתחיל ריין מרגש לפחות עד רסלמניה עם קרבות הגנה גדולים ומעניינים מול מתאבקים שעוד לא היה לו איתם הרבה אינטרקציה בקדנציה הנוכחית
בדיוק אם יש משהו שאהבתי אצל וינס זה העניין הזה
ראה ערך מה שדה רוק גרם כשחזר למניה 40 בן אדם אחד שפשוט הרים את הכל בשנייה אחת
אני אישית עזבתי את הwwe לכמה שנים ולא עקבתי כמעט בכלל ופתאום קפץ לי איזה סרטון של ריינס נכנס במניה 39 באותו רגע חזרתי לראות ושמתי 8k על כרטיסים למניה 40 נטו בגללו כי הוא פשוט סופרסטאר שמושך וחייב להיות בטופ וכמו שאתה אומר לסחוט עד הסוף ככה גם עם השאר
בסוף זה WWE כן ארגון היאבקות אבל זה הארגון המוביל רק בגלל הכוכבים שהוא ייצר והם לאו דווקא המתאבקים הכי גדולים בהיסטוריה
גם הם יודעים את זה כי בסוף הם בוחרים בהם לקדם מכירות כרטיסים פוסטרים וכו' אבל כשצריך לתת להם להיות המיין איבנט הם מעדיפים לרוב את אלה שלא יכולים לצחצח להם את הנעליים
מאוד מקווה שנראה במניה הקרובה את רנדי-קודי וריינס-פאנק/ג'יי
לגבי ברייקר נחיה ונראה הלוואי ואתבדה והוא יצליח בגדול