10-26-2025, 01:18 PM
(10-26-2025, 12:41 PM)Jon_M0xley כתב: לגבי 2 אתה מעתיק מימני? ממש רשמתי את זה בתוצאות של סמאק חחחחחחח.
גם לי זה היה נראה אותו דבר רק שבמקרה שלנו בלאק ברבה יותר טוב בזירה מקרוס ובמיק הוא גם סבבה.
לבלאק וזלינה יש יותר סיכוי להצליח מקרוס וסקרלט.
לא קראתי, מתנצל.
(10-26-2025, 01:09 PM)SwitchBlade כתב: אני קצת מסתייג מהמסקנה.
לדעתי זה לא מבשר טובות לסקרלט ולקרוס - בנוגע לחזרה פוטנציאלית שלהם לWWE.
בנוגע לאליסטר וזלינה?
אני חושב שלאנשים יש תפיסה מנופחת בנוגע לכישרון של אליסטר בלאק.
בסופו של דבר קראתי כאן שאנשים אומרים שבלאק 'לא מוכן' לתמונת אליפות העולם ב2025, כשהוא בכלל נמצא במגמת הבוגרים של NXT ב2017.
לצורך השוואה - אפשר לומר שהמומנטום החיובי של בלאק קרה בערך באותו הזמן שאומגה עלה לתודעה. לפני שהאנגמן פייג' פרץ לתודעה, לפני שסוורב סטריקלנד פרץ לתודעה, 6 שנים לפני ברייקר, ו2-3 שנים לפני טנגה לואה.
אליסטר בלאק 'פורץ' במשך תקופה שהספיקה לקריירה שלמה של מתאבקים שהגיעו גבוה ממנו. הוא לא מוכן ולא יהיה מוכן לאליפות ראשית, הוא טאלנט עקשן, חד-גוני ובסופו של דבר משעמם. והפוזיציה של "קאריון קרוס 2" רק תחמיא לו.
בנוגע לזלינה, ההתעקשות שלה להיות מתאבקת היא בעוכריה, כי השיאים של הקריירה שלה היו בכלל כמנג'רית.
בסופו של דבר לגרום לאליסטר בלאק לשתוק ולקרקע את החוש היצירתי השלילי שלו, בזמן שאת זלינה מחזירים להיות מנג'רית (הפוזיציה הכי טובה שלה), בעיניי, זה שינוי שיש לו תוחלת הרבה יותר חיובית משלילית.
הם רק יצטרכו להיפטר מהתמה האפלה, המיותרת והמשעממת הזאת, והם יהיו במקום מעולה ביחס למה שהייתי צופה לשניהם בנפרד.
להיפטר מהתמה האפלה זה א' ב' של ג' ד', בטח כשיש גם את דמיאן פריסט. בכל מקרה, אני לא חושב שבלאק מתאים להיות אלוף עולם. עם כל הופעה שלו זה דיי ברור שהוא סוג של מתאבק שתמיד יהיה B+. אני רואה אותו אלוף עולם אם הWWE חווים מכת פציעות שמוציאה איזה 10 מתאבקים מהרשימה, אבל ככה סתם? נו וואי חוזה. אה כן, גם נו וואי חוזה יותר מתאים ממנו לטייטל.
(10-26-2025, 01:14 PM)SwitchBlade כתב: עוד שני תגיד את האמת:
- ג'ף ופאנק נמצאים ברסלמניה 31 של טייקר וסטינג.
משמע - עכשיו יש הזדמנות יוצאת דופן להפגיש בניהם, לדעתי ההזדמנות הזאת לא תהיה קיימת בעוד שנה מעכשיו.
את סטינג ברסלמניה 31 בזבזו על אייץ' במקום קרב עם טייקר. אני מציע לא לבזבז את ג'ף ואת פאנק השנה.
אידאלית ג'ף אמור לצאת אובר על פאנק ולזכות באליפות העולם מתישהו השנה, זה רק מתבקש, ואני מקווה שהם יהיו מספיק חכמים כדי לעשות את זה.
אני אוהב אותך בן אדם.