10-22-2025, 02:15 PM
(10-22-2025, 12:00 PM)RoeeHardy כתב: אני אסכם את הדעה שלי בקצרה כי זה כבר די חוזר על עצמו:
אני לא חושב שהשלכת האבוקות לפני השריקה הייתה סיבה לביטול משחק, וממה שיצא לי לשמוע זו די הדעה הרווחת גם מצד לא אוהדי הפועל. איפה עובר הגבול שממנו והלאה מוצדק להפסיק? לא יודע, אבל כל עוד זה לא באמת מוגדר (בחיפה לפחות הזהירו מראש ונתנו צ׳אנס לפני שביטלו) ונתון להחלטה קפריזית של איזה קצין משטרה רנדומלי, זו בעיה. הטיעון של ״אני לא מוכן לקחת את הסיכון בגלל משהו תיאורתי שאולי יקרה״ עוד יוביל לכך שיום אחד המשטרה תודיע שעתיים לפני שאין משחק כי יש לה ״מידע מודיעיני״ או שקר כלשהו אחר.
ולגבי המשפט האחרון, שוב, בתור מישהו שחי את הדיון הפנימי בקרב אוהדי הפועל, הרוב המוחלט על סף כולם לא יהיו מרוצים מ-0-0 ללא נקודות רק כי זה דופק את מכבי. הרצון הוא במשחק שיוכרע לכאן או לכאן.
מה זה משהו תיאורטי רועי...
אתה מתייחס לזה כאילו מדובר בהמצאות, זה קרה כמעט בכל דרבי ואם הדרבי הזה היה מתקיים כרגיל כמו שהיה בשנים קודמות
הפועל היו זורקים אבוקות בפתיחה ומכבי כמה דקות אחרי כתגובה, זה לא משהו חדש
שים בצד שניה את זה שכולנו פה בעד אבוקות/פירוטכניקה וכו'
החלטה קפריזית של המשטרה?, אנשים מבצעים מעשה שהוא עבירה, הם יחליטו לשוטר כמה צאנסים הוא צריך לתת להם עד שהוא מבטל את המשחק?
שוטר שעוצר אותך בכביש על עבירה שביצעת יכול להחליט גם לוותר לך ויכול להחליט שלא
באותה מידה הוא יכול לוותר ל4 אנשים קודמים שתפס, אבל לך לתת כן לתת את הדוח, מה תגיד לו ? אבל היה פעם מישהו שויתרת לו ?
ברגע שביצעת עבירה אתה לא יכול לבוא בטענות , אם לא היו משתמשים באבוקות המשחק לא היה מבוטל זה מאוד פשוט.
האוהדים היו צריכים לקחת את זה בחשבון, על אחת כמה וכמה שיש תקדים מעונה שעברה ולא מלפני 40 שנה שזריקת אבוקות יכולה לגרום לטכני.
אם במקרה הזה התוצאה גם תהיה טכני , תהיה בטוח שלהבא אוהדים של כל הקבוצות יזהרו הרבה יותר , מי יזהר הכי הרבה? מי שיש לו הכי הרבה מה להפסיד.
ברור שיש פה בעיות וזה יוצר תקדימים בעייתיים
אבל גם משחקים שנזרקו בהם אבוקות והמשיכו כרגיל יוצרים תקדימים בעייתיים
גם אם יחליטו על דחיית המשחק וקיומו ללא קהל זה יוצר תקדים בעייתי
(10-22-2025, 12:56 PM)The Visionary כתב: אתה יכול להגיד לעצמך מה שאתה רוצה, בפועל אתה מדבר "תחושות" של אוהדי מכבי תל אביב, אני אומר לך עובדות נקיות.
היו נגד שחר מחאות גם בשנים שהפועל באר שבע הייתה אלופה, זה לא קשור למכבי תל אביב. זה קשור בעיקר לזה שאוהדי מכבי חיפה התרגלו ליותר מדי טוב וחושבים שעונה או שתיים בלי אליפות זה כמו לרדת ליגה. בלי יעקב שחר מכבי חיפה הייתה יורדת ליגה כבר מזמן.
לגבי הנקודה האחרונה שלך זה נושא המנטליות שדיברנו עליו בעבר.
שחר מנטליות ישראלית, מיץ' מנטליות של איש עסקים מחו"ל. בגלל זה אצלכם בעונות שהתקציב/מאמן/וואטאבר נוהל לא נכון, לא הייתה פאניקה אלא היה תיקון.
בחיפה נכנסים לפאניקה, התחילו לפטר מאמנים בסיטונאות (עשור קודם) או כדי להסיט את הלהבות (הפיטורים של בכר אחרי הדרבי). זה הניהול.
אחי אתם המועדון היחיד שמרוב שהוא משקר לעצמו גם מאמין לשקרים של עצמו בסוף... (כמו "אנחנו מכבי" או "אנחנו המועדון הכי גדול בארץ" )
גם במכבי כדורסל שזה מועדון שהאוהדים שלו רגילים להצלחות הרבה יותר מכל מועדון אחר על כדור הארץ היו "מחאות" לפני עופר ינאי
אבל תראה איזה תאוצה זה תופס בשנתיים האחרונות, מישהו יכול להגיד שאין לזה קשר להפועל ת"א ועופר ינאי ? מישהו מהאוהדים יגיד לך היו כבר מחאות, מנואלה?
אף אחד לא יגיע לך את זה , ואם כן, זה יהיה שקר.
והנקודה האחרונה לא הייתה כדי למדוד את איכות הניהול שם אנחנו מסכימים, אלא לפרק את הטענה של שחר שבע
אם הוא מעמיד את אותו תקציב , אז הוא רעב באותה מידה...