10-19-2025, 05:33 PM
(10-19-2025, 05:10 PM)Cenation כתב: היריב האחרון של ג׳ון סינה חייב להיות דה רוק
לדעתי בWWE מבינים שהקרב האחרון של סינה צריך להיות היסטורי, אני באמת לא חושב שיבזבזו את זה על מתאבק צעיר שאין לו שם גדול, אני יודע שיש הרבה אנשים שרוצים שסינה ישים אובר מתאבק אחר בקרב האחרון שלו, אבל אני באמת חושב שזה לא הכיוון שWWE ילכו אליו כי הם מבינים ומבינים ורוצים לעשות פה משהו באמת גדול
דה רוק בדיוק עונה על זה, הוא מתאים בשביל לסגור מעגל מהעבר עם סינה (1-1 ביניהם בקרבות), יש להם יריבות נוסטלגית מאוד מהעבר, והכי חשוב הוא קשור לסטוריליין של טור הפרישה. הוא בעצם גרם לסינה לעשות את הטרן ואז נעלם וכביכול הרס את הסטוריליין, אז הנה עכשיו יש הזדמנות לתקן ולסגור מעגל פעם אחת אחרונה ולתמיד. דה רוק גם מאוד אוהב ומעריך את סינה ואני מאמין שאם תגיע הצעה לחזור לשבוע-שבועיים נקודתית רק בשביל הקרב הזה אז הוא יסכים ובענק
זה הקרב הכי גדול שהם יכולים לעשות (יותר גדול מאדג נגד סינה), וזה יתן סיום מושלם לקריירה של סינה לדעתי
הייתי מסכים איתך חלקית אם דה רוק היה מסוגל לסחוב קרב גדול של אחד על אחד (כתבתי שלדעתי אדג' הוא היריב האולטימטיבי של סינה, אדג'-סינה זה מצ'אפ יותר גדול מאשר כל אחד שילבישו על סינה בעיניי).
הדבר האחרון שאני רוצה זה טייקר-גולדברג נוסף, ואני לא חושב שדה רוק בגילו יכול להגיע תוך חודשיים ולתת הופעה מכובדת ביחד עם סינה (שהאמת חזר לכושר זירה ונראה די טוב).