10-16-2025, 12:08 PM
(10-16-2025, 10:00 AM)NaRRative כתב: הקטע עם המזלג לא כזה ברור לי ושוב יש אווירה מוזרה בדיון איתך. מרגיש כמו עקיצה (או דקירת מזלג) אבל שיהיה.
אתייחס לנקודות שאני זוכר בוודאות וכמובן תודה על הדיון -
1. גייבל והלוצאדורים תמיד היה ברקע, הוא שנא אותם מתחילת שנה, היה היריב הראשון של פנטה והראמבל קידם את העלילה הזאת. הקטע עם אמריקנו הגיע אחר כך אבל כן היה לזה בנייה.
2. אחרי שלוגאן הדיח את סטיילס היו דיווחים על קרב ביניהם למניה. אני כן זוכר שבבוקינג היה הפסקה עם זה לאיזה חודש ואז חזרו על זה, אבל זה עדיין חלק מהבנייה. לוגאן הדיח את סטיילס, סטיילס כועס על ההצלחה של לוגאן בארגון (לוגאן הגיע למקום שלישי בקרב).
אני טוען שהראמבל לדעתי צריך להיות מקום כדי לקדם דברים, במקום שסתם יהיה בו רגע לרשתות החברתיות ואחר כך לא יתא מזה כלום.
אז כל קידום עלילה שיעבור בראמבל מבחינתי זה מבורך, בין אם זה בניית קרב למניה (שזה קלאסי בעיניי), בנייה לקרב עתידי באירוע אחר או קידום עלילה אישית של מתאבק.
אתה שוב עושה אובר דרמטיזציה למילים באינטרנט. הכל טוב, מנהלים דיון.
1. זה שהוא היה היריב של פנטה וחודשיים אחר כך חזר לסטוריליין הזה, זה אחלה. זה לא קשור לסטוריליין בראמבל.
2. היו דיווחים על קרב לוגאן-AJ, אבל זה לא נולד בראמבל או מהראמבל, אלא מחוסר היכולת שלהם לשלב את AJ ולוגאן בסטוריליינים גדולים ולא רצו שהם ישבו בחוץ ברסלמניה.
3. אתה צודק, הראמבל צריך להיות מקום שמקדם דברים, בד"כ הם מצליחים לקדם שני קרבות לרסלמניה + כמה אנגלים צדדיים נוספים. אבל אין שום בעיה שיעשו דברים שמרוכזים רק לתוך הראמבל ואין להם אפטר מיידי. האינטרקציה של ג'ייקוב פאטו ורומן ריינס למשל הייתה אחלה גם בלי סטוריליין אח"כ.