(09-30-2025, 05:26 PM)master of doom כתב: לא שזה לא מתאים לריינס, אבל זה הרגיש קצת הילי הפירוק שהוא העביר לברייקר עם הכיסא. הלחיצת ידיים שלו ושל ג'יי מציתה לי את הדימיון, אני חושב כמו ניב שיכול להיות שאנחנו בדרך לג'יי אוסו בפרונט של הבלאדליין כשרומן ריינס בגב שלו, ומגשים את מה שהם אמרו בפרומו שבו ג'יי בגד בריינס ותקף אותו כדי להצטוות עם ג'ימי (שריינס רצה שהוא יירש אותו כראש השבט וכו').
השינוי של ג'יי בשבועות האחרונים הוא עוד הוכחה שכשנותנים לו חומר שהוא לא YEET לעבוד איתו, הוא יודע לספק את הסחורה ולספר את הסיפור כמו שצריך. לאלה שאומרים שהוא כל הזמן משתמש במשפחה שלו - מה לעשות שזה חלק מהותי ואינטגרלי מהקריירה שלו, זה מה שבנה את הדמות שלו וכמו שאותם אנשים אומרים - ככה ג'יי פורח. יותר מזה אני אגיד, ג'יי ב-3 פרקים האחרונים יותר מעניין מכל הריינים של גונת'ר על ה-WHC. הוא אפילו לא עשה שום דבר משמעותי בפרק הזה, זה רק המחשבה על מה יכול לקרות.
קודי ורולינס עם פרומו אדיר. שניים מאמני המיק היותר טובים ברוסטר עשו את מה שמצופה מהם, הכניסו המון עניין לקרב שלהם בקראון ג'ול, זה מרגיש יותר מעוד קרב על אליפות זולה/קרב על מי האלוף הגדול יותר, יש בשר בפנים וזה מעולה. רולינס מכר את זה שהוא לא רגוע בצורה מצוינת לדעתי. רולינס מרגיש גדול על הרוב המוחלט של הרוסטר, אבל לא מול קודי. מול קודי הוא אנדרדוג מוחלט, הוא הפסיד לו כשהוא בלי שריר חזה, הוא בנחיתות מנטלית מולו כמו שריינס בנחיתות מנטלית מול רולינס. קודי חייב לנצח פה, זה לא הקרב שבו רולינס צריך לשבור את רצף ההפסדים (למרות שקודי ציין בשבוע שעבר שהוא לא יודע אם הפעם רולינס יתאבק נגדו לבד, מה שיכול לרמוז על סיום מסריח ואני מקווה שלא נגיע לזה).
הקרינג' של היפניות לא עובד עבורי. תנו לי את איו סקיי וריפלי כל יום בזירה, אבל לא כזה התחברתי לסיפור ביניהן. עם זאת ברור לי שה-WWE כן מנסים לבנות משהו בין ריה לאיו, זה גם עובר דרך זה שריה מעולם לא ניצחה את איו, אני מניח שזה יהיה נחמד במבט לאחור לפני הקרב הבא שלהן (אני מקווה שזה יצליח להביא אותן למצב של ריספקט כמו שהיה בין האוסוס לניו דיי ב-2016 ואני אוכל לקנות את זה באותה מידה).
**לא צפיתי בשנייה של דומיניק קרינג'ררו (רק השם, סורי ניב אוהב אותך) בשבועות האחרונים לצערי. התגובות עליו ממש חיוביות אבל אין לי כוח לצפות, לא יודע למה. מקווה שה-WWE יוציאו איזה סרטון יוטיוב באורך שעה על העלילות שלו מאז המניה כדי שאוכל להשלים. וכן, אני מפונק.
תודה על התוצאות לידור אבל חשבתי שלא צפית בפרק בגלל הבוצ'ים של ניה ג'אקס בסמאק
הבעיה שאתה מוכר מוצר שהוא איך נגיד את זה - פשוט לא טעים, ועשוי מחומרים זולים.
מתכוון כמובן לג'יי אוסו.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.