09-30-2025, 09:13 PM
1. אהבתי את הסגמנט של רולינס ורודס, אבל נראה שהם לא נותנים לרולינס להגיד וללכת עד הסוף, ולהגיד דברים שעשויים לערער את הדמות הטובה של רודס, לעומת זאת רודס פותח הכול. להמשיך את מה שרולינס עשה כשציין את השעון - מבחינתי ריינס ופאנק הם הסרטן של התעשייה הזו. הייתי חבר שלך, עשיתי הכול בשבילך, סיכנתי את אליפות העולם ברסלמניה בשביל שתנצח את ריינס, הפסדתי בגלל זה את האליפות כי הייתי גמור, ובסוף גם עזרתי לך לנצח בקרב הגדול. ומה אתה נותן לי? שעון. תודה רבה לך. האם אתה היית עושה את זה עבורי? כנראה שלא. כנראה שאתה לא הבייביפייס שכולם אוהבים. אז עכשיו, החזרתי את האליפות, ואתה גם אלוף, והגיע הזמן להשלים את מה שהתחלתי כשעזרתי לך. להיות החזון של התעשייה הזו. ריינס - לא. צ׳ק. פאנק - לא. צ׳ק. אבל גם קודי רודס - לא. סת׳ פריקינג רולינס. כן.
2. “Every decision runs through me”. דמיינו את לסנר מתערב ועוזר לרולינס לנצח את רולינס. לא בשביל להצטרף לחזון, אלא בשביל לעשות טובה להיימן, ולסמן את הפיוד הבא שלו עם רודס.
2. “Every decision runs through me”. דמיינו את לסנר מתערב ועוזר לרולינס לנצח את רולינס. לא בשביל להצטרף לחזון, אלא בשביל לעשות טובה להיימן, ולסמן את הפיוד הבא שלו עם רודס.