09-28-2025, 06:01 PM
(09-28-2025, 05:07 PM)DDJ כתב: אני לא יודע כמה אני אגדיר את רולינס-ריינס כיריבות הכי גדולה והיסטורית שיש
בעיקר בגלל שוואלה, אם אני מסתכל על הטיימליין מ-2014 עד היום,
זה מרגיש מלא צירופי מקרים, ו"עלילה" שנמתחת כמו מסטיק לא בגלל מחשבה חכמה ונסתרת,
ההגדרה "יריבות היסטורית" היא פשוט כי שני המתאבקים האלה עדיין פעילים ונמצאים איתנו.
רולינס בגד בריינס ואמברוס, פירק את השילד, הצטרף לכוחות האופל
כמו שהוא עלה לגדולה מהר מאוד כ"גולדן בוי", כך הוא התרסק ככל שהעשור התקדם,
וריינס התקדם על חשבונו והפך להיות הכוכב של הארגון.
בדרך הם הספיקו להשלים, להתאחד שוב כסטייבל (בדיעבד, טעות גדולה!)
ובכלל לא להתייחס אחד לשני עד 2024, עד התאחדות הכוחות שלו עם רודס כנגד ריינס ורוק,
והעלילה אכן הגיעה לנקודת רתיחה מחודשת ברסלמניה 41.
סיכמתי היסטוריה של 11 שנה ביניהם, מרגע הבגידה עד היום, ב-6 שורות.
כשגם העלייה של ריינס על חשבונו של רולינס, לא נבעה כתוצאה מיריבות ישירה ביניהם,
אלא פשוט כי וינס ראה בריינס את הכוכב הבא של הארגון, וברולינס הוא ראה B פלייר שיכול לקבל בוקינג סטייל מקינטייר
שתמיד יהיה שם לתצוגות טובות ושאפשר לסמוך עליו.
אני לא רואה כאן באמת יריבות יוצאת דופן,
להוציא את השנה וחצי האחרונות שחזרו להדגיש לנו את היריבות ביניהם, ושריינס לא שכח לרולינס את הבגידה,
ושרולינס בגד בו שוב עם החבירה להיימן.
אבל בציר הזמן שבין 2016 ל-2023, לא הרגשתי בכלל שיש איזו יריבות וזה לא הודגש בשום מקום.
זה שהם היו בקווים מופרדים רוב הזמן כמו סינהVרנדי, לא מעיד על יריבות היסטורית וגדולה
אחלה של סיכום אם מתעלמים מהמון דברים בדרך.
להגיד שלא היה כלום בין 2016-2023 זה פשוט לעצום עיניים בשביל הנראטיב. קודם כל, גם בזמן האיחוד המפגר של השילד וגם לאחריו, היריבות בין השניים תמיד דוברה כשכל הזמן היה באוויר המחשבה של האם רולינס יבגוד בריינס ואמברוס שוב, או שהפעם דווקא ריינס יתהפך או אמברוס.
דבר שני, בפיוד של רולינס - לסנר, הנוכחות של ריינס הודגשה בכל פרומו בערך. בטח אחרי שרולינס עשה את מה שריינס לא עשה והביס את לסנר ברסלמניה.
הנוכחות שלהם בפיודים אחד של השני ובעלילות השונות תמיד הייתה מורגשת, זה גם מה שהפך את זה לכזה עוצמתי. אתה לא יכול להגדיר את הקריירה של האחד מבלי השני.
בנוסף צריך לזכור שבניגוד ליריבויות אחרות שהיו קצרות מועד, אנחנו מדברים פה על סיפור שנמשך עשור שבו ריינס לא מצליח להצמיד נקי את רולינס. זה לא התחיל באופן מכוון, אבל זה בהחלט המשיך ככה. ולכן הגענו למצב שיש מועמד רציני ל-GOAT, שיש לו נמסיס שהוא לא מצליח להביס, זה מקפיץ את כל הפיוד שלהם דרגה למעלה מבחינתי.