09-28-2025, 01:09 PM
(09-28-2025, 01:00 PM)Bam Bam Bigelow כתב: ובאם באם מסכים עם מוטי, מה היה מאמין?אהבתי את ההסבר. גם במקרה כזה, טעויות יכולות לקרות.
להגיד שזה צירוף מקרים זה לעשות חסד עם צוות הקריאטיב.
זה או נעשה בכוונה כלשהיא (התאוריה של מוטי, שהיא לחלוטין אפשרית), או שהבדיקה שנעשתה על השם הייתה חפיפניקית, או שלא הייתה חפיפניקית ושמה עלתה המחשבה ששם האירוע לצד התאריך לא באמת חשוב. כך או כך - זה דבר שלא צריך לקרות.
בעולם שבו כאשר מוציאים פוסטר עם דמויות או פרצופים, צריך ייצוג הולם לכולם (מין, צבע, לבוש וכו׳ וכו׳ וכו׳), ויש אנשים שתפקידם הוא לוודא שדמות/ מודעה/ אנארף לא פוגעת בשום אוכלוסיה אי שם על גבי הגלובוס (ואני אישית מסכים עם זה, אין לי על כך ביקורת), דבר כזה לא אמור לקרות.
וכאשר מדובר בארגון שנותן שנותן למתאבק לעלות תמונה עם דגל ישראל וללעוג לה (פחות רלוונטי כרגע שיש מתאבקים שהם בצד הפרו-פלסתיני - מותר להם, וזאת בעייה הסברתית שלנו, וזה לחלוטין נושא אחר מהדיון פה), או פוגע בחופש הביטוי של כל המתאבקות שלו בשביל בצע כסף, או ״מכשיר״ מתאבק עם עברות מיניות (לכאורה! לכאורה!) זה לא באג זה פיצ׳ר. הם הבינו שאולי תהיה סערה, הם הבינו שהסערה תגרום לעניין והעניין יגרום למזומנים, ועם כל הכבוד מזומנים זה יותר חשוב מהרגשות שלי ושלכם.
אם אני לא טועה ב2017 היה את האירוע של הWWE עם הביצים ענקיות של אש שלפני זה היה נקרא בשם אחר ושינוי אותו קצת. אולי אני מבלבל, אולי אני ממציא, אבל זכור לי שWWE שינו שם של אירוע כי הוא היה בעייתי בדרך כזאת או אחרת.
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)