09-11-2025, 06:09 PM
(09-11-2025, 05:03 PM)gilam כתב: חברים די עם הפאניקה הזאת.
זה לא שחלק מהדיל עם הסעודים שלמדינת ישראל אסור לראות את האירוע וזה לא שבארה"ב
או באירופה יותר בטוח לנו כיהודים לטוס ולראות אותו בטח ובטח אם יהיה הסכם שלום אחרי המלחמה.
*האירוע יהיה בשעה נוחה.
*הקהל יהיה ברובו אירופאי.
*מניח שיהיה אצטדיון או ארנה שיארחו את מה שהסעודים ירצו שיהיה המניה הגדולה בכל הזמנים עם סיכוי אולי ל100 אלף בכל לילה.
*WWE יהיו מחויבים לאירוע ברמה אחרת כלומר הסיכוי הראלי (לא הפחד שלנו שעולם הרסלינג סובב סביב סאמי) שסאמי יהיה המוכר
כרטיסים לקרב המרכזי של מנייה הוא חלש מאוד.
תהנו מהזדמנות לאירוע טוב ותפסיקו עם החשבונות האלו. היום לונדון בריסל פריז וכ"ו הם ערים עם התנהגות איסלמית קיצונית
הרבה יותר מריאד שם יש שלטון חזק ששומר את האזרחים קצר ושלא יתפרעו.
אותי מדאיגה תופעה יותר רחבה.
אותי יותא מפחיד המרחקים ש-TKO מוכנים ללכת כדי להזניא כל דבר לטובת כסף לטווח קצר. רק בכמה חודשים האחרונים העלות של המוצר עלתה לשמיים והאיכות של המוצר ירדה לתיהום - זה אומר שהם יודעים שהכסף יכנס ויוכלו לזרוק זין בכל דבר שהם עושים ולשחזר דברים בלי סוף רק כדי לספק עוד רגע ויראלי חלול כדי שהם יוכלו להתרבב במספרים שהם עשו בבורד השטני של TKO. גם לישראל זה יגיע. הם לא יוותרו על לפצל דברים ואולי ישתמשו גם בשירותי סטרימינג ישראלים כדי לפצל את התוכן שלהם ובכך לייקר את המחיר.
הם גם הולכים לעלות עוד יותר את מחיר הכרטיסים ובכך לעשות פרייס-אאוט למשפחות ולילדים. כמה טרגי זה יהיה בשביל רסלינג אם ילד למשפחה ממעמד הביניים או אפילו מעל מעמד הביניים ירצה ללכת לראות את רומן ריינס או את קודי רודס ולהורים פשוט לא יהיה כסף בשביל זה, לא כי הם עניים, אלא כי הם לא יוכלו להרשות לעצמם חבילה משפחתית לאירוע במחיר של 6 ספרות.
כוסאמא שלהם באמת. זה רסלינג. זה הצורת בידור הכי עממית ופשוטה שקיימת שנים ופתוחה ומזמינה את כולם. הם רוצים להרוג את כל זה לחלוב כמה שיותר כסף כמה שיותר מהר - בגלל זה אני משוכנע באמת האחוזים שכל זה וכל הניסיון חיסול של AEW (לא תחרות) שהם התחילו זה כדי להכין את הקרקע לריכשה של WWE ע״י מדינה ערבית עשירה כלשהי.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.