09-08-2025, 12:33 PM
(09-08-2025, 07:05 AM)m0tti כתב: 2 דברים שלדעתי אוהדי רסלינג צריכים לאמץ/להבין
הראשון הוא שלפעמים ״הבעיה״ היא בכם ולא במוצר.
רוב האנשים פה צופים ברסלינג באזור ה15-20 שנה פלוס מינוס?, לגיטימי להגיע לתחושה של מיצוי/שובע
וכמו כל דבר בחיים לפעמים זה טוב לעשות הפסקה. אם בכל זאת ממשיכים לצפות באופן רציף צריך לקחת בחשבון שסף הריגוש שלכם יהיה הרבה יותר גבוה
וגם אם המוצר ישאר באותה הרמה בדיוק אתם כנראה תהנו ותתרגשו פחות.
וזה לא רק לגבי הWWE זה נכון לכל מוצר, גם לארגוני רסלינג אחרים כמו AEW וגם למוצרים אחרים שלא קשורים לרסלינג.
אני עשיתי הפסקה ארוכה מאוד ואני בטוח שלא הייתי נהנה מהשנתיים האחרונות אם הייתי ממשיך לצפות ברצף בתקופה שלא נהנתי
השני הוא לא ליחס חשיבות לשום דבר שהוא מחוץ לזירה, היחיד שמבחינתנו בלתי אפשרי להתעלם ממנו זה סמי המחבל, יש עוד הרבה טיפשים אבל סמי ספציפית אם יכל להטיל אטום על ישראל היה לוחץ הכפתור בלי להסס. אין מה לעשות הוא מחבל ראסמי ומזה אי אפשר להתעלם
ראיתי את הדיון של ניב ורוג'ר באשכול של סמאק כשניב טוען שבקי כרגע בWWE כדי לקדם את עצמה. אז דברים כאלה או ענייני גיל או אנשים שכבר השיגו הכל ברסלינג ו"צריכים לפנות את המקום" לא רלוונטים לדעתי
מה שאתם צריכים לשפוט זה האם המתאבק עושה עבודה טובה או לא, ביום שהוא לא יהיה מכל סיבה שהיא המערכת כבר תמצא את הדרך להחליף אותו.
ואם כבר התייחסתי לדוגמא מהדיון שלהם אז בקי עושה עבודה מצויינת כרגע.
כל מילה בצבע. מחזק הכל.
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)