09-07-2025, 06:09 PM
(09-07-2025, 04:21 PM)master of doom כתב: אתה כמובן צודק, אבל במצבנו אנחנו צמאים לכל טיפת תמיכה שאפשר לקבל. ברור שישראל לא בראש מעייניו של מקגרגור ובכללי של כל מדינה, אבל כל עוד הוא ייתן גב או לפחות יתבטא פחות בחריפות הרי זה משובח.
מדינות אירופה מתהפכות עלינו לחלוטין, באופן לא סימטרי בעליל למרות שחמאס אשם במלחמה הזאת ובהמשכה יותר מישראל. העמים השמאלנים שם תמיד הולכים עם החלש, והם כמובן חסרי מושג והבנה בפלסטינאים (וערבים מוסלמים בכללי). ההכרה הזאת במדינה פלסטינית על עיוור, למרות שארגון טרור (גם ע"פ האיחוד האירופי) שולט בתמיכת האוכלוסייה בעזה (ועל הזין שלי הכתבות של אוהד חמו). מהצד השני יש לך רשות פלסטינית לא מתפקדת, אבל הם מקבלים מדינה כי ישראל מסרבת להתרפס לתנאי החמאס ולחתום על עסקת חטופים. פשוט חבורה של מפגרים אנטישמים קקות רפי שכל שהממשלות שלהם ששים לרצות למרות שיש להם 0 כבוד כלפי אותן מדינות. שמאלנות אירופאית במיטבה.
הייתי צריך לפרוק. האמת שיש לי דברים הרבה יותר קשים להגיד על המצב הזה, אבל אני לא חושב שזה עובר מסך למרות שאלה דברים שחייבים להתייחס אליהם (הכוונות האסטרטגיות של ישראל בהארכת המלחמה, היחס לחטופים וכו'). אולי אני טועה, אבל יש דברים שמנסים להשיג ולא ניתן לדבר עליהם כיוון שזאת עבירה על החוק הבינלאומי.
מוזמן לשפוך אתה בחברה טובה
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)