09-06-2025, 08:27 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-06-2025, 08:27 PM על ידי Jon_M0xley.)
(09-06-2025, 07:24 PM)lidoradir כתב: עוד חדשות -
באדי סלאם :
- AJ לי חתמה על חוזה רב שנתי עם WWE ותעבוד פול טיים.
- עם החזרה של AJ לי ל-WWE ההתרגשות ב-WWE ובקרב המתאבקים היא די גבוהה. מקורות ציינו כי מספר מתאבקים שהיו מחוץ למסך עקב פציעות או תקיפות מבחינת סטוריליין צפויים לחזור בקרוב. בנוסף כמה כוכבי NXT צפויים לעלות לרוסטר הראשי בקרוב.
- מקורות מציינים כי מתאבקת אחת שגורמים ב-WWE מאוד בונים עליה לעתיד היא קנדל גריי. צפוי שקנדל גריי תהיה חלק מהקבוצה הבאה של מתאבקות שיקבלו במה במחלקת הנשים של NXT.
שון רוס סאפ :
- מקורות הקרובים ל-AJ סטיילס ציינו שהחוזה שלו עם WWE צפוי להסתיים בערך בפברואר 2026 מה שיקרה לאחר האירוע רויאל ראמבל. ב-WWE מקווים להמשיך ולהחתים את סטיילס גם לאחר התקופה הזו.
האינסיידר :
- הדיבור בסמאקדאון אתמול היה ש-AJ לי תופיע ביום שני הקרוב בראו כדי לקבוע רשמית את הקרב הזוגות שלה ושל CM פאנק נגד סת' רולינס ובקי לינץ' ב-WrestlePalooza.
- התוכנית הנוכחית היא שמייקל קול וקורי גרייבס יהיו בשולחן השדרנים של ראו וסמאקדאון.
- וייד בארט לא ימשיך להיות הפרשן של ראו מהנקודה הזו והלאה. יש כאלה ששאלו אם מדובר בהשלכות של ההערות שבארט אמר על ניקי בלה במהלך הפרי שואו של קלאש בפריז אבל זה לא אושר שזה המקרה.
- צפוי שג’ו טסיטור יהיה מחוץ למסך בחודשים הקרובים במהלך עונת הפוטבול מכללות.
מעניין אם החזרה של aj לי זה יגרום לחזרה של פייג'.
אין לי בעיה לראות אותן נכנסות למחלקת הזוגות של הנשים ולוקחות את האליפות לריין קצר.
מקווה בשביל רוקסן שהיא תהיה הקרב האחרון של aj לי בפברואר.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)