09-06-2025, 07:12 PM
(09-06-2025, 07:05 PM)m0tti כתב: אתה מפספס את הנקודה. אני טענתי שאתה פוסל משהו רק כי אני אמרתי אותו?
אתה פסלת את הטיעון לא אותי. אשתמש במושגים שלך אולי יהיה לך יותר קל : פסלת את הקטלוג ואז קטלגת אותי
להלן קטלוג 1
קטלוג 2
אז כמו שאמרתי עזוב שהקטלוג לא נכון ( וגם הסברתי למה )
למה אתה פוסל את זה ואז מקטלג בעצמך?
אני גם לא בא לנצח אותך בויכוח ואין לי שום בעיה איתך. אבל אל תהפוך את הטענה שלי כלפי "ביקורת" שהיא יותר טינופת מצד אוהדי AEW על הWWE
לזה שיש לי משהו אישי נגדך, הביקורת פה היא על המעשה לא על האדם. ספציפית את המעשה הזה אתה עושה הרבה מאוד
אתה צודק שקטלגתי אותך, אבל לא פסלתי את הטיעון שלך בגלל זה, ואני אחזור בי על זה שקטלגתי אותך למסגרת שאתה לא מסכים לגביה, ואני מסכים שאני בחור שרואה AEW ונהנה וגם רואה WWE ולאחרונה לא ממש נהנה.
הביקורת טינופת שלי היא לא קשורה אליך, ואיכשהו מפריעה לך מספיק כדי להגיב לה בצורה שבה הגבת, לא טענת שום דבר נגד הטיעונים שלי, רק פסלת אותם כי אתה יוצא מנקודת הנחה - מוטעית דרך אגב - שאני מנסה לחרבן על WWE כדי.. להשיג מה? אני אוהב את הWWE, אני גדלתי על המוצר הזה ואני מאוד לא נהנה ממנו בתקופה האחרונה וזה המקום לבוא ולהביע את זה ולדבר על זה. גם אם אני הייתי לבד במחשבה הזאת אני חושב שזה לא קול איך שהגבת לגבי זה אבל העובדה שאני ממש לא היחיד שחושב ומגיב ככה, והשורה האחרונה של ההודעה הזאת, גורמת לי לחשוב שזה קצת אישי. אז אני אחזור ואגיד, אין לי שום בעיה איתך בן אדם, יש לי בעיה עם המוצר שאני צורך, מותר לי.
![[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]](https://i.postimg.cc/D03gCPZ5/Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif)
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!