08-24-2025, 09:34 PM
(08-24-2025, 09:27 PM)SwitchBlade כתב: 2 תגיד את האמת:
1. ההצלחות הכלכליות והעסקיות של WWE לא מעניינות אותי בכלל.
אני רק עוקב בדאגה אחרי החזרה של היומרות המונופוליות שלהם.
2. דמיאן פריסט הוא הדוגמה המושלמת לפוש למיין איבנט.
לדעתי הפוש שלו הדגים בצורה הטובה ביותר כיצד אסור לדחוף טאלנט.
זה היה שילוב של פוש מוקדם מידי וגבוה מידי, עם המלכוד הקלאסי של אפרקארדר עם אליפות מיין איבנט - כשהוא עדיין מקבל בוקינג של אפרקארדר.
כל העוקץ מאחורי אפרקארדר שמקבל גיחה למיין איבנט אמור להגיע דרך ניצחונות מפתח על מיין איבנטרים.
אבל פריסט הגיע לאליפות בחטא (MITB) ונשאר עם האליפות בחטא. הוא ניצח את מקנטייר אחרי הפרעה מפאנק, ואז את סת' אחרי פדייה לא מוצלחת של מקנטייר בגלל הפרעה נוספת של פאנק, ואז הפסיד לוולטר.
הוא לכאורה אלוף עולם, אבל לא היה רגע אחד בו אף אחד חשב שהוא מחזיק באליפות הזאת בזכות ולא בחסד ארעי שעתיד להיגמר במהרה.
ועכשיו הוא יוצא מופסד מכל העניין - במקום לשאול 'מה אם' בהקשר שלו במיין איבנט, אנחנו כבר זוכרים את האכזבה מהריין שלו. במקום להיות עוד פרוספקט מפוספס, הוא המתאבק הזה שפעם היה ואז נפל. הוא איבד את הזכות להיות אלוף פעם ראשונה, והפעם השנייה נראית רחוקה מתמיד.
להבא, כשנותנים לאפרקארדר פוש למיין איבנט, צריך לזכור שפוש הוא לדחוף אותו דרך מישהו ולא דרך הטיפות, בצורה עקומה, כדי שישיג את הזמן שלו בשמש ויחטוף כוויה. אין לו שום קול-פאקטור, ואני יודע בדיוק מה יקרה אם הוא יקבל את האליפות פעם נוספת.
הריין של פריסט היה הטוב ביותר מאז שהציגו את האליפות הזאת.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)