08-20-2025, 12:07 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-20-2025, 12:08 PM על ידי master of doom.)
(08-19-2025, 10:19 PM)SwitchBlade כתב: סינה אכבר ניסוי מוצלח.
יש הבדל בין סינה לבין ריינס.
ריינס בראמבל 15 זה מישהו שנדחה מהרגע הראשון שהתחילו לדחוף אותו למיין איבנט, סינה היה פופולרי.
סינה של 2008 הוא לא סינה של 2005. סינה של 2005 הוא לא ריינס של 2015. סינה של 2005 זו הברקה, חד משמעית ניסוי שעבד. זה שאחר כך הוא הפך להיות תאגיד שלם בפני עצמו זה משהו אחר, חלק מהאבולוציה של אדם צעיר שמקבל כזו כמות של אחריות והצלחה, אבל במקור? הוא מתאבק שהתפוצץ ופשוט טס לשמיים מרוב פופולריות.
אני מניח שהטופ 5 שאתה מתכוון אליהם הם קודי, ריינס, רולינס, פאנק וסינה.
אז כן, סינה הולך, ריינס הולך להוליווד, פאנק צריך לעשות את המעבר לאפרקארד ולא למיין איבנט, והנה יש לנו 3 מקומות קסם שמתפנים. סת' עדיין רלוונטי וקודי מאוד רלוונטי. ואני מחבב את הגישה הזאת מאוד כי אני באמת מאמין שזה משחק סכום 0 - אז חד משמעית אני מוריד מריינס, סינה ופאנק כדי לקדם שלושה אחרים.
מסטיריו הוא סתירה וידעתי את זה מראש, אבל בעיניי הוא סתירה שאני מוכן ורוצה לקבל. הבחור מחזיק בקול-פקטור הגדול ביותר ברסלינג כרגע, זו עובדה. דומיניק קנה ב100% את הספוט שלו בפוש, נועז או לא, לטופ. אני מאמין שדווקא עם דומיניק המונח 'לאט לאט' הוא בעייתי - את דומיניק צריך לדחוף עכשיו. ברמה של.. עכשיו-עכשיו, עכשיו 2025, עכשיו עוד חודש/חודשיים, משהו מיידי.
הוא נמצא בנקודת רתיחה, צריך ללחוץ. יש לנו אלוף פייס כרגע, ואני בכנות בעד ללכת על שוק-וואליו ולתת לדומיניק קרב וניצחון מול קודי. אם יש משהו מפתיע שיכול לזעזע את המערכת התאגידית המשעממת ואת הבוקינג של אייץ', זה משהו כזה, ודומיניק יצליח להפוך את זה למשהו מעניין.
ריינס גם היה פופולרי בתחילת 2015, פשוט לא מספיק פופולרי כדי לעוף לטופ ולנצח את המפלצת הכי גדולה בביזנס (לסנר של 2015 בקייפייב זה אולי המתאבק הכי חזק אי פעם) וגם זה בא על חשבון מי שבאמת היה אהוב הקהל באותה תקופה, בריאן.
הטופ 5 שלי זה מי שציינת מינוס סינה פלוס מקינטייר. סינה הוא כמובן מיינאבנטר אבל לא חכם להגיד שהוא בטים מיינאבנט כשהוא פורש עוד 4 חודשים, ומבחינתי מקינטייר באותה שורה של השאר. אם רולינס או קודי מפסידים מחר את האליפות למקינטייר, אין ירידה ברמת הסטארפאוור של החגורה עבורי. פאנק לדעתי לא סגר את הסיפור שלו עם ריצה כאלוף ראשי, אני חושב שיכוונו שהוא יסמן על זה וי ואז הוא יעבור לאפרקארד כמו שציינת.
כמו שכתבתי בתגובה הקודמת בגדול אין לי בעיה עם זה שדומיניק יקבל פוש. הוא מעולה כמו שאמרת, אבל לבוא בתלונות על זה שטריפל H לא עושה את הבלתי ייאמן ונותן לדומיניק מיסטיריו/כרמלו הייז/גרייסון וולר אליפות על חשבון סת' רולינס/קודי רודס/מקינטייר/CM פאנק/רומן ריינס זה קצת לחפש את טריפל H לדעתי.
**דום די חם, אבל אני לא חושב שדחוף לזרוק אותו למיינאבנט. יש לו לאן להתקדם + הוא ממש צעיר. נכון שסינה קיבל את הפוש בגיל 28, אבל אם דום יקבל אותו בגיל 29 זה לא אסון גדול.