08-14-2025, 12:17 AM
(08-14-2025, 12:07 AM)SwitchBlade כתב: אני מפריד בין התפיסה שלי את הדמות לבין התפיסה שלי את הוורקר.
בסופו של דבר הערך של וולטר חד משמעית ירד כדמות, אבל בתור וורקר לדעתי ג'יי היה אחד האתגרים הכי רציניים שהוא קיבל, ואני ראיתי שבעיקרון הוא מתאמץ ויוצא מגדר הדמות שלו כדי לסחוב את היריבות מול מישהו שבאמת לא נמצא באזור שלו.
לא אכפת לי ואני לא מדבר על ניצחון, הפסד או דברים שנמצאים בגדר הקייפייב.
בתור וורקר, הרושם של וולטר נהרס, לדעתי לא לגמרי כצדק. הוא סחב עלילה כנגד כל הסיכויים ונכשל, אבל הוא עדיין סחב.
אני מסכים עם זה, אני פשוט לא חושב שזה קרה בהכרח בגלל הפיוד עם ג'יי. גונת'ר לא מצדיק את ההייפ כבר תקופה, וזאת תוצאה שלנו שנתנו לו ערך גבוה מדי לדעתי.
**אני אציין שהוא כן טאלנט מעולה וכן יודע לספק סגמנטים טובים באופן עקבי, וקטונתי מלהסביר לך מה בדיוק לא עובד לי איתו ולמה הוא לא מייצר עניין, אני כן אשמח לראות אותו מעורב בפיודים בפרופיל גבוה כי יש עם מה לעבוד, רק שני דברים - 1. הוא חייב הפסקה. שיצא, יתרענן, חזרות תמיד מסייעות זמנית להעלות הייפ למתאבקים. כרגע הוא פשוט לא מוסיף לי כלום בתכניות. 2. הוא חייב להשמין. וולטר השמן >>> גונת'ר השחיף. אני מניח שגם לו וגם לאשתו יותר נוח בגרסה הרזה שלו, אבל אם הוא באמת רוצה להיראות כמו ביריון מניאק כמו בשנות השיא שלו ב-UK, שיחזור ללוק הקודם שהיה לו. זה לוק שהרבה יותר מתאים למה שהוא מנסה לשדר עם הדמות שלו.