08-12-2025, 08:05 PM
(08-11-2025, 09:42 PM)The Visionary כתב: למה שאני ארגיש רע עבורו שבחר לעזוב את הWWE רגע לפני האטיטיוד? הוא קיבל שני חוזים, בחר בגבוה יותר והלך. זה שהם חירבנו לו את הקריירה שם זו בעיה שלו ושלהם, לא שלי.
מה שברט הארט עושה בשבועות האחרונים זה לחרבן על הביזנס מרוב מרירות ובעיקר על המתאבקים הצעירים. הוא לא מבין שהכל השתנה והוילון של האשליה הוסר.
בוכה על זה שגונת'ר אמר שהוא באמת מכאיב ליריבים שלו ושמתאבק אמיתי "לא עושה את זה". אמר שהצעירים צריכים ללמוד ממנו (ובוא, רובם גדלו עליו. אם הם היו רוצים להיות כמוהו, הם היו כמוהו). ברט הארט היה אולי המתאבק הכי טכני בעולם, רק שהביזנס לא מחפש רסלינג טכני, הוא מחפש שואו יותר היום.
אפשר בשורה התחתונה להגיד שמייקלס ניצח את הקרב הזה. הביזנס לגמרי הלך לכיוון שלו.
לא הכרתי את הדברים האחרונים שהוא אמר אבל כן, הוא אדם מריר ובכיין. אני עדיין לא חושב שזה יפגע במורשת שלו כמו שהאמירה ההזויה של טייקר "פעם בתקופה שלי המתאבקים היו דוקרים בחדר ההלבשה ואונסים את ג'רלד בריסקו מרוב שהם קשוחים, היום המתאבקים משחקים בבובות והם לא ערסים בכלל" לא פגעה במורשת שלו.
למרות זאת, אל תשכח שמדובר בבנאדם כמעט בן 70 אחרי שנים של רסלינג שפירקו לו את הגוף ופציעת צוואר שאילצה אותו לפרוש, הוא כנראה לא הכי צלול כשהוא מדבר על רסלינג. מעדיף לשפוט אותו לכף זכות, להתעלם מהזבל שיוצא לו מהפה ולזכור אותו כמה שהוא נתן בזירה. עם הוגאן (אני דוחף אותו שוב כי הוא הדוגמה ההפוכה) זה לא יכל לקרות בגלל שהוא היה הרבה יותר קיצוני בהתנהלות שלו מברט, לצערי.
ובשורה התחתונה אתה צודק לגמרי, מייקלס ניצח את הקרב הזה ביניהם. מייקלס גם לוקח אותו בזירה אגב, והוא מתאבק הזירה הטוב בכל הזמנים לדעתי (בלי קשר לדיון, אני סתם אוהב לציין את זה).
(08-11-2025, 09:35 PM)Roger כתב: אולי הוא לא היה אוכל בכלל מהעוגה גם אם היה נשאר. הוא היה דמות אפורה ומשעממת מידי בשביל האטיטיוד ארה ווינס מקמהן לא רצה להשתמש בו כמו פעם. בגדול לא רואה איך אפשר להרגיש סימפטיה לגבי מישהו שבמקום 50 מיליון עשה 10 מיליון או וואטאבר. אין לי כוח כבר לכאלה ש״טובים״ בעיקר בגלל שאומרים כמה הם טובים אבל בפועל הם משעממים ואנדרוולמינגים, והיום זה בערך 98% מהמתאבקים בעולם לצערי אז לא צריך גם את ברט הארט.
אתה צודק ב-100% על חוסר היכולת שלו לדעתי להשתלב באטיטיוד, כדי שזה יקרה היינו צריכים לראות שינוי פאזה ברמת ההיל טרן של הוגאן ב-96 ולא בטוח שהארט היה מסוגל לזה.
בכל מקרה, אני לא מסכים שאי אפשר להרגיש סימפטיה כלפיו בגלל החוזים שהוא לקח. זה ספורט, גם בכדורגל כששחקנים שמרוויחים מיליונים מפסידים יש מסה של קהל שמרגיש סימפטיה כלפיהם. זה לא קשור לכסף. הארט נדפק במקרה הרע או סבל מחוסר מזל משווע במקרה הטוב, חארות כמו מייקלס של שנות ה-90 עשו מה שהם רוצים על הגב שלו ולמרות שהוא היה הבחור הטוב בבאקסטייג' הוא בסוף נזרק בצורה הכי פחות מכבדת שיש (בין אם זה באשמתו ובין אם לא, לא נכנס לזה), שלא לדבר על ההאשמות שלו בבגידה עם סאני והסירוב של מייקלס להחזיר לו טובה במניה 13 סתם כי הוא היה ילד זין.