08-11-2025, 10:11 AM
(08-11-2025, 08:56 AM)gilam כתב: היה לי בראש כבר את התגובה שלך לאמירה הזאת וזה לא הייתה זאת.
אתה שטוען שביקום מקביל ג'ף נמצא לבד על הר ראשמור של עולם הרסלינג טוען שאחיו המעיק שווה ערך
אליו בהשפעה על רסלינג? ג'ף שהוא האב של הדור הנוכחי בכל הקשור לאסטרים רסלינג וספוטים חולניים
מאט עם שהמציא קאץ' פרייז שווה ערך אליו?
אני ממש לא טוען שמאט הארדי שווה בהשפעה שלו לג'ף הארדי. אני טוען שמאט הארדי השפיע על עולם הרסלינג, אלו שתי טענות שונות.
ג'ף, כפרה עליו, היה הביטוי המוחשי ביותר לרגשות של ילדי שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000. זה לא רק מה השירה בתנועה שלו בזירה, אלא כל ההוויה שלו.
האומנות, הצבעים, האקסטרים. ואני בטוח שאני ורועי "מגילות" הארדי יכולים למלא את הפורום בתיאורים עליו.
אבל זה בא יד ביד עם יצר הרס עצמי אולי הכי גדול בהיסטוריה של עולם הרסלינג ולכן ג'ף מעולם לא מימש 100% מהפוטנציאל שלו.
עם זאת, ג'ף השפיע על דורות של מתאבקים בשלל ארגונים ויצר לבדו יותר מדי רגעי אקסטרים. כשאומרים אקסטרים אנשים חושבים על ג'ף קופץ מסולם או מפאקינג תפאורה על מישהו.
מאט לעומתו השפיע אחרת. הוא בנה דמות שמנותקת מכל דבר שקורה בעולם הרסלינג והביא את ההשפעה הזו ל-DNA של כל ארגון למעט ה-WWE.
אם לא מאט, אין לך קרבות סינמטיים כמו שהיה ב"פיירפליי פאן האוס", או ניו דיי נגד הוויאטס וכו' וכו'. אבל שם ההשפעה שלו על ה-WWE נגמרת.
בארגונים אחרים לעומת זאת אתה רואה יותר ויותר מתאבקים שמביאים גימיקים שהושפעו ממאט הארדי, מה שב-WWE אתה לעולם לא תראה.