08-07-2025, 04:16 PM
(08-07-2025, 02:20 PM)NaRRative כתב: במקרה הזה האישה היא הבעיה ולא הגבר?
זה לא שחור או לבן
ואני מתכוון לזה שהעובדה שוינס הוא בוודאות שחור לא הופכת אותה באופן אוטומטי ללבן
אם הוא איש רע זה לא הופך אותה באופן אוטומטי לטובה
(08-07-2025, 02:22 PM)The Visionary כתב: אני לא תקוע בלהוכיח את ההתנהגות של וינס, אני "תקוע" בלהסביר לך שזה שמישהי בחרה לעבוד בחברת ענק כמו ה-WWE לא אומר שהיא זימנה לעצמה הטרדה מינית.
בניגוד ללכת לעבוד בתור המזכירה של אייל גולן, שזה נטו תפקיד להיות מתחת לגבר ספציפי, היא הלכה לעבוד בארגון של אלפי עובדים, במשרה שלא כפופה ישירות לוינס.
מדובר באישה שעבדה בצוות הייעוץ המשפטי למחלקת הטאלנטים (מחלקה שהאחראי עליה הוא ג'ון לוריינטיס באותו הזמן). אין לה שום ממשק ישיר למנכ"ל שבא וכפה את עצמו עליה אחרי שנדלק על המראה שלה.
עכשיו אני אגיד כזה דבר - יכול להיות שמדובר במערכת יחסים שהתחילה בהסכמה (ואז עדיין מדובר בניצול כוח ויחסי מרות). אבל אם זה היה המצב, קשה לי להאמין שהיו מנהלים על זה חקירה פדרלית במשך שלוש שנים. אם לוינס היו הוכחות שזה היה בהסכמה ומרצונה, הצוות המשפטי של TKO כבר היה מוצא את התירוץ להחזיר אותו פנימה.
אנחנו לא באמת יודעים זה הקטע
אני למשל הבנתי שמראש היה לה ערוץ ישיר עם וינס , אבל בכל מקרה זה לא רלוונטי כי אני לא באמת יודע
אנחנו לא יודעים מי ראיין אותה לעבודה ומי קיבל אותה ולמה
אגב אני לא מאשים אותה בכלום, אבל כמו שאמרתי לך בגלל שזו לא פעם ראשונה שאני נתקל בסטוריליין הזה אני לא ממהר לחשוב שהכל נעשה בתמימות מהצד שלה