08-05-2025, 06:19 PM
(08-05-2025, 05:47 PM)lidoradir כתב: אני נהניתי מכל שנייה של סינה בתור היל. מבחינתי זאת הייתה הצלחה.
פרומואים מעולים נגד הקהל, סגמנטים גדולים, הכניסה הפשוטה והמיוחדת, לראות את סינה מתאבק בסגנון שונה בתור רע, עושה שטויות, מרמה.
קרבות מעולים נגד קודי, רנדי, טרות', פאנק. שיתוף פעולה מבריק עם לוגאן פול.
ועכשיו הוא חזר להיות פייס, נתן את אחד מקרבות השנה ואחד הקרבות הכי גדולים בקריירה שלו.
והנה הוא בדרך לפיוד פסיכי מול ברוק לסנר.
שנה אדירה של ג'ון סינה.
תשמע לידור אני אהייה כנה. אני גם סך הכל נהנתי מהריצה של סינה בתור היל כי זכינו לקבל דמות שונה לגמרי מקריירה של 20 שנה וזה היה חביב
זה לא היה משהו היסטורי או זהב קיצוני אבל זה גם לא היה חרא, חביב ביותר ונחמד
אבל וזה אבל גדול - בסאמרסלאם האחרון הרגשתי שבאמת על אמת אני נהנה מסינה כמו שציפיתי ליהנות ממנו בטור הפרישה שלו
ברגע שהוא חזר להיות פייס והתאבק כמו פייס והתנהל והתנהג לקהל כמו פייס זה פשוט שלח אותי לימים הטובים ובאמת התרגשתי מכל שנייה של הקרב הזה מהפרומו ועד הסיום
זה גרם לי לחשוב שוואלה יש מצב שהטור פרישה הזה היה הרבה יותר נוסטגלי ומרגש אם הוא היה נשאר פייס, היו יכולים ללכת על ניצחון פייס שלו ברסלמניה שקודי היל, ואז ריצת קרבות נוסטגליים ומעניינים נגד רנדי ופאנק כמו שעשו ואז קודי מנצח אותו בחזרה בסאמרסלאם, ודוגרי יש מצב שזה היה יותר טוב
אבל בכל מקרה זה לא נכשל או לא היה מאכזב, פשוט כל כך נהנתי לראות אותו בתור פייס בסאמרסלאם, וכשהיה היל היה פעמים שזה היה מעצבן או נמאס לי, וזה גרם לי קצת לתהות שוואלה יש מצב שאם זה היה ככה בלי ההיל טרן אז זה היה הופך את הטור פרישה לאפילו טוב יותר