07-24-2025, 10:17 PM
(07-20-2025, 10:04 AM)Penta כתב: אתם ״צריכים״ לעשות את העבודה שלכם כקהל.
אני לא ״צריך״ כלום.
WWE ״צריכים״ לתת לי ולרבים אחרים סיבה ״לעשות א העבודה״ שלנו כקהל.
זו גישה לא טובה.
אם המוצר זבל ורע ואם דמות היא גרועה בעיניי אני לא ״אעשה את העבודה שלי כקהל״ ולא אהיה מה ש-WWE מייחלים שיהיה לו כקהל שזה לא להגיד כלום ו״לזרום״ עם זה גם אם מנסים להטביע אותי ואחרים בגל או הצונאמי או סתם לבזבז זמן וכסף שלא מגיע להם.
אם משהו טוב בעיניי אני אעשה את שלי כצופה.
אם הוא זבל אז אני אגיד שזה זבל וגם אסביר למה.
אם WWE יועילו בטובם(ובעיניי לא) לתת לי מוצר טוב וראוי אז אני אעשה את החלק שלי.
וכמישהו שאכפת לו מהתחום אני אתן ביקורת.
ולא, ״אוהד״ טוב זה לא רק מישהו שכותב ״מעולה, טוב, טוב מאוד״ אם המוצר/מצב רע.
הוא ייתן ביקורת ואם יוכל ינסה להציע דרך לשיפור.
הגישה הזו שאסור לבקר את WWE או בכלל שאסור לבקר משהו או מישהו זו גישה לא טובה.
כן, יש דרך להביע ביקורת בונה אבל זה שמישהו מביע ביקורת בונה לא אומר שאין לו זכות להביע אותה.
לדעתי האישית אין לך או למישהו מה להגן על תאגיד חסר נשמה(WWE, TKO) שלא באמת אכפת להם ממך כמעריץ
ומהמוצר שלהם ושהם שחררו ומשחררים מתאבקים/אנשים כל שנה ושהמתאבקים שם לא מממשים ולא מימשו את הפוטנציאל שלהם
משום בחינה.
אם הם יעשו משהו נקודתי טוב בעיניי אני אציין את זה.
יש להם מלא דברים שהם עושים רע ולא נכון בעיניי ומלא טעויות בוקינג וגם מאחורי הקלעים
אבל כמישהו שאוהב פרו רסלינג וגם מבחינת הערכים שלי כבן אדם אני מעדיף ואעדיף את AEW על WWE.
ואם מישהו מבקר את AEW אני לא אומר שהוא לא עושה את החלק שלו ״כאוהד״.
זו זכותו המלאה. וזה גם עניין של גישה והנגשה(איך אתה מנגיש את הביקורת שלך).
דווקא זה שהוא נותן ביקורת מראה על אכפתיות גם אם לא תמיד יש לי הסכמה עם מה שהוא אומר/כותב.
אין פרות קדושות ואף אחד לא חף מטעויות.
זה לא עניין של להיות סוכנים של מתאבקים או חברים שלהם.
לכל אחד תמיד יהיו מתאבקים שאוהב יאהב יותר או שיחשוב שהם יהיו טובים יותר.
ואם בן אדם משקיע זמן(וגם כסף, הקהל שבא למופע גם משלם על זה) אז הוא ירצה לראות משהו טוב בעיניו.
נכון שלא תהיה הסכמה וריצוי של 100% אנשים אבל אני חושב שיש כמות מכובדת של אנשים שלא היו מרוצים
ושגם עכשיו לא מרוצים מ-WWE.
*בכללי מונופול על תעשייה זה דבר רע לנו כצופים/אוהדים.
וכן, זה גם טוב למתאבקים אם יש להם אופציה ליותר מקום עבודה אחד עם חזון מאטד מסויים שלא בהכרח מתאים להם
או למקבלי ההחלטות(מקבל ההחלטות) בארגון.
אני מסכים.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.