07-24-2025, 08:35 AM
(07-24-2025, 07:56 AM)Jon_M0xley כתב: הסרט שבאמת אני מחכה לו זה ספיידרמן, היו 3 מוצלחים עד עכשיו ואני מקווה שזה ימשיך להיות מוצלח גם עכשיו.
ספיידרמן: אין דרך הביתה - לא היה סרט טוב. הוא היה סרט נוסטלגי. אין בו באמת עלילה, אין בו מסע שפיטר עובר כדי להבין את הכוחות שלו ואת תפקידו בעולם.
המוות של דודה מיי, שנועד להיות "המראה" של מארוול למוות של הדוד בן, לא נעשה בצורה טובה. אפילו הניסיון שלהם לצאת מוסריים ובמקום להגיד "עם כוח גדול באה אחריות גדולה" הם הלכו עם "עם כוח גדול חייבות גם לבוא אחריות גדולה" - כאילו האחיין שלה לא הציל את העולם כבר איזה שלוש פעמים, היה מביך.
(07-24-2025, 08:21 AM)m0tti כתב: גם בשלב הזה הייתי כבר, תחשוב שקצת מאחורינו נמצא לידור שעדיין בהייפ לסרטים האלה
בסוף שניכם תגיעו אליי… it's inevitable.
כל כך סבלתי בדדפול , הרגשתי שכל הסרט זורקים עליי רפרנסים לכל דבר אפשרי ובכל רפרנס צועקים עליי נו? הייפ נכון!?
ברגע שמישהו שאין להם כבר קרדיט אצלו יבוא ויגיד לי שמע ,יש שינוי משמעותי אני אשקול לראות
דדפול לא היה סרט MCU. זו הייתה מתנת פרידה של דיסני לאולפני פוקס, שנתנו לראיין ריינולדס לעשות מה שהוא רוצה כדי לסגור לעצמו את הטרילוגיה לפני שהם משתלטים לו על הדמות.