(07-20-2025, 10:59 AM)ser duncan the tall כתב: אני לא חושב שזה נכון. לשים דמות אחת בפרונט מבחינתי לא אומר לקבור בהכרח מישהו אחר. אני מסכים איתך שפילוספיית 50-50 היא בולשיט
אבל קח את דרו מקינטייר לדוגמה - הוא "נקבר" למרות שהקהל מת עליו. לכאורה הוא בטלוויזיה והכל, אבל לא נותנים לו לנשום ליד אליפות ראשית בגלל חלאות כמו CM פאנק.
אני רוצה רוטציה רחבה במיין אבנט, כדי שכל חודשיים נוכל לראות אינטראקציה חדשה ולא נצטרך 8 חודשים לסחוב גונת'ר-ג'יי אוסו. הבעיה היא, כמו שאתה הצפת אותה לא פעם ולא פעמיים, שכרגע מי שקובע מאמין מאוד בטו לונג סטוריטלינג ולכן ב-2025 אנחנו עדיין תקועים עם סטוריליינים שהיו אמורים להיגמר בתחילת 2024.
ג'יי אוסו קיבל הזדמנות להיות בפרונט, הוא הצליח בצורה מאוד מאוד פנומנלית לפספס בערך ב-80% מההופעות שלו במיין אבנט עוד לפני שזכה כאלוף ובטח שאחרי, אז הוא לא יראה את הזהב המרכזי שוב. אבל קיבלת רענון. עכשיו תעשה את זה עם ברייקר וברונסון, תן ל-AJ ומקינטייר שוב את הפרונט, תריץ שמות חדשים.
וב-RAW המצב טוב. בסמאקדאון אנחנו כבר למעלה מחצי שנה סוחבים את סינה-קודי, וזה לא עומד להיגמר.
בעיקרון אני לא מסכים וחושב שזה הכרחי לגמרי שמישהו אחר (לא ג׳ובר) יפסיד למישהו שרוצים לקדם ולהפוך לביג דיל. לא מסכים גם שסצנת המיין איבנט צריכה להיות רחבה כי זה יוריד מהיוקרה של להיות מיין איבנטר.
מצד שני, אני מבין מה אתה אומר בצורך לאיזשהו שטף חדש של מתאבקים בכל כמה זמן והסיבה לכך היא שאלה שז׳ון פול ברח לקדם מאז שהוא נכנס לתפקיד פשוט Dropped the ball. לא 100% מהם. ריה, דומיניק, ליב התקדמו מאוד יפה אבל הסו-קולד ״מיין-איבנטרים״ שהוא ברח לקדם לא הצליחו להיות אובר. פריסט, גונתר (עדיין לא שם לפחות) וג׳יי אוסו בדיעבד מועמדים לא הכי טובים לפוש למיין איבנט.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.