07-13-2025, 08:40 PM
(07-13-2025, 05:11 PM)Penta כתב: לא צריך את המלחמות WWE מול AEW.
אני אישית מעדיף את AEW.
יש לי המון ביקורת על AEW.
יש לי המון ביקורת על WWE.
אין אצלי פרות קדושות.
אני כן מסכים איתך שאדג׳ לא קידם אף אחד עד עכשיו.
כריסטיאן לא עשה את זה מספיק והוא היה הפוקוס אבל זה כן נתן יותר פוקוס ללוצ׳אזורס שהסטוריליין שלהם השתבש בגלל בעיות בריאותיות ומסכנות חיים שלו,
וזה נתן יותר זמן מסך והתבשלות לניק ויין.
כריסטיאן ניסה לקדם את ג׳ק פרי לפני שלוש שנים וג׳ק פרי לא היה מספיק טוב בשביל למנף את זה באותה נקודת זמן(הוא כן השתפר מאז).
אני מדבר על מה עדיף שיהיה.
זה לא אומר שאני חושב שזה יקרה.
אדג׳ וכריסטיאן יפרשו באיזה קרב TLC משולש נגד FTR ונגד היאנג באקס.
*אני רואה את 2 המוצרים (מדלג על קוליז'ן נכון לימים אלו)
*אין מילה של ביקורת על AEW בתשובה שנתתי לך
*שאני מבקר את AEW זה לא מזלזול או חושב שזה ארגון בדיחה אלא ממקום שלדעתי אין סיבה שדינמיט
לא תסתכל בלבן של העיניים לRAW. זה יקרה ביום שטוני קאן יבין שהוא לא יודע וצריך ללמוד במקום להקשיב
לאינטרסנטים שלוחשים לו באוזן כמה טוב הוא ומעניקים לו את בוקר השנה מטעם עצמם. הבחור לא טמבל יש לו
ראש על הכתפיים והוא חריף שהוא מנתק רגש עובדה החוזה שהוא השיג כולל הכניסה של אמזון שזה אולי פתח
לרכישת זכויות מלאה בעסקה שתשאיר את כולם בשוק. הבעיה היא שהוא אוהד שרוף ומסתכל על הכוכבים שלו
לא מעט כמעריץ ואנשים לא מהססים לנצל את זה.
*ביקרתי את אדם וכריסטיאן. ואני ואתה יודעים מה אדם חושב על הארגון הזה כאשר הוא יוצא לבצע הצלה הוא רץ
קודם לקהל אחרי זה נעמד לחגוג עם זיקוקים ורק אחרי זה הולך להציל. עכשיו אם הוא היה לוקח את הפרויקט הזה ברצינות
אתה חושב שהוא היה מתייחס לסיפור שמנסים לספר פה ככה? כי AEW באמת מנסים לשנות ונותנים יותר במה לסיפורים ופרומואים.
הבעיה הם כל המזדקנים האלו שהם בטוחים שהם ממלאים אולמות ואצטדיונים, ושנופל האסימון שזה המיתוג של ענק שעושה את זה
כבר מעל ל100 שנים ולבד השם שלהם לא ממלא אולם של 5 אלף צופים כאשר גם פה יש מעטפת מאוד איכותית ונדיבה הם לא יודעים
איך לעכל את זה חיים בהכחשה ומסרבים לשחרר את אור הזרקורים גם כאשר הוא חושף זקנה שעלולה לבייש את הנעורים שלה.
ביום שטוני ילמד לעבוד נכון התשוקה שלו תהפוך מחסרון לנשק הכי חזק שלו בטח כאשר היריב הוא מחלבת כספים שלוקחת
אלפיים דולר לשורות ראשונות במנייה.