07-12-2025, 10:43 AM
(07-12-2025, 08:57 AM)תנולהיותאורח כתב: נדאל לא הצליח לעשות את זה? עם כל הזכיות ברולאן גארוס
מניח שאתה מתכוון ללזכות ברולאן גארוס ובווימבלדון באק טוק באק
אז נדאל לא הצליח לעשות את זה לצערי, הוא זכה בווימבלדון "רק" פעמיים, ב-2008 וב-2010. הוא הגיע לפיק דשא שלו ב-2010 ומאז זה פשוט לא היה אותו דבר, הרבה הדחות מוקדמות והזויות בווימבלדון מול שחקנים נחותים בהרבה (סטיב דארסיס, דסטין בראון, לוקאש רוסול, ז'יל מולר).
בגדול, הוא נדפק מזה שבתקופה שהוא היה ענק על דשא הוא התמודד מול מר דשא בשיא שלו, ואז כשהיה נראה שפדרר מפנה את הבמה נדאל פשוט קרס על הדשא באופן לא ברור/חסר מזל.
אגב, אם זה מעניין מישהו (את מוטי בוודאות זה לא יעניין), היום גמר הנשים ישוחק, איגה שוויונטק מול אמנדה אניסימובה. כרגיל אצל הנשים פשוט אי אפשר לחזות מי יגיעו לגמר, והפעם זאת המדורגת 12 בעולם שהדיחה את סבאלנקה, ושוויונטק שהיא שחקנית חימר מעולה וזכתה 4 פעמים ברולאן גארוס אבל סובלת מעונת בלהות עד כה.
בגדול, אני בעד שוויונטק. אני חושב שמאז שסרינה וויליאמס הייתה פעילה לא הייתה שחקנית עם 6 סלאמים (בנוסף ל-4 ברולאן גארוס שוויונטק זכתה גם בארה"ב 2022), וכמו שכתבתי בעבר בטניס אני אוהב עקביות כמה שאפשר.