07-09-2025, 03:58 PM
(07-09-2025, 03:14 PM)ser duncan the tall כתב: קאוויל לא עזב את המכשף בגלל סופרמן, הוא עזב את המכשף בגלל שהוא מעריץ גדול של הספרים והמשחקים והוא הסתכסך עם התסריטאים. הוא קרא לתסריט של עונה 3 (האחרונה בה השתתף אם אני זוכר נכון) "חרא טהור" ופשוט טרק את הדלת לאנשי נטפליקס בפנים. רק על זה מגיעה לו רק אהבה בחיים.
הסיבה שהוא לא סופרמן בימים אלו זה בגלל שג'יימס גאן החליט לעשות אתחול כולל ל-DC ביקום הקולנועי ולהתרחק מ-99% ממה שהיה בסרטים קודמים. למה 99% ולא 100%? כי ג'ון סינה בתור פיסמייקר עדיין נשאר ולכן Suicide Squad השני עדיין קאנוני ליקום הזה. קאוויל גם איחל בהצלחה למי שיחליף אותו כסופרמן החדש למרות שהוא התאכזב מאוד מזה שהוא לא ממשיך בתפקיד (מה גם ש-DC עשו קטע מסריח ונתנו לו לחזור לתפקיד ב'בלאק אדם' עם דה רוק, ואז גאן הודיע לו שזה היה אקורד הסיום שלו לתפקיד).
סמולוויל - היצירה הכי טובה לא רק של סופרמן, אלא של עיבוד קומיקס כולל. אני אוהב את ה-MCU, אוהב גם את הסדרה "החץ" ואפילו "פלאש" עד עונה 7 הייתה טובה לדעתי. אבל סמולוויל למעט נפילה קטנה בעונה 8 שתוקנה בעונה 9, שלמות של עיבוד קומיקס.
זה לא דומה לסמולוויל, אנחנו לא מקבלים סופרמן כנער מתבגר, אלא סופרמן שכבר מוכר לעולם כסופרמן, אבל יותר מזה אני לא אגיד.
כן סתם התעלמתי מזה שהוא לא אהב את הכיוון ופרש(ובאמת כל הכבוד לו, כמעט אף אחד לא היה עושה את זה).
וואלה אם אתה אומר אני אתן צ'אנס.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)