06-17-2025, 07:19 PM
(06-16-2025, 10:12 PM)orgibor כתב: טוב מי מאתגרות כאן את איו וטיפי?
שוב ריה וניה או שנראה קצת תחלופה?
ג'ייד תקבל את הטייטל שוט כאן או בסאמרסלאם אחרי זכייה בNOC?
איו וטיפי לא לקחו חלק באף אירוע מאז רסלמניה, דילגו על באקלאש, SNME ו-MITB, אני כן מצפה שהן יהיו הקרבות המרכזיים כאן ולא בקי -ביילי או ניקי - ליב.
אלה שאלות ממש טובות את האמת.
תראה, עכשיו כשליב מחוץ לתמונה זה נראה הגיוני שרוקסן תיקח צעד קדימה אבל אני לא רואה אותה פוגשת את ניקי בלה או מגנה על אליפות הזוגות במקומה, בגלל זה דווקא הייתי רוצה לראות אותה מקבלת טייטל שוט מול איו אבל בדיוק כמו אצל ניה ג'קס זה יצטייר לא הוגן אם הן יעשו קיצור דרך ויקבלו את הקרב שלהן בזמן שהאחרות נאבקות להשיג אותו דרך הטורניר של NOC.
דרך המוצא היחידה שאני מוצא לפלונטר הזה: איו סקיי - ניקי בלה, רוקסן פרז - ריה ריפלי.
לגבי טיפאני המצב אפילו סבוך יותר כי אני ותומר הסכמנו שג'ייד צריכה לאתגר בטווח הארוך יותר - בסאמרסלאם, ביאנקה לא כשירה עדיין ולבזבז את הצ'אנס הזה שוב על שארלוט/ניה/נעומי זה ללכת צעד משמעותי אחורה, אלכסה מנועה מאותה סיבה של רוקסן ולצערי כאן הפתרון היחיד הוא לדחוף את טיפאני לאיזה קרב זוגות מסכן משל הייתה קודי, היא עוד יכולה לקבל את הפטור הזה כי לעומת איו היא כן הגנה על האליפות לפחות פעם אחת מאז רסלמניה. אז בתקווה שלא ידחפו לנו שוב איזו טריש או ליטה מתבקש לתת כאן טיפאני וג'ייד נגד ניה ונעומי, אפשר לדחוף כאן איזו סטיפולציה של NODQ בחסות אבולושן כדי לעורר קצת עניין או אפילו לפלפל קצת עם שימוש במזוודה במשהו כמו "אם טיפאני וג'ייד מנצחות לנעומי אסור יהיה לפדות על טיפאני וניה לא תוכל לאתגר שוב כל עוד היא אלופה, אם נעומי וניה מנצחות הן יפגשו את ג'ייד לקרב משולש על הספוט שלה בסאמרסלאם ותואר מלכת הזירה" או משהו מסובך אחר.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)