06-11-2025, 12:22 PM
(06-11-2025, 12:19 PM)Yosihait כתב: במילים אחרות אני צודק ואתה החרטטן. כי בדקתי את זה.
הוא ניצח את לוגן פול בדיוק. זה כלללללללללללל מי שהוא ניצח.
היו לו בדיוק חמישה קרבות- רולינס ניצח אותו בפסילה (וגם שם הוא נוקנק), את ברייקר הוא ניצח בפסילה (לא נחשב בכלל כניצחון), לוגן הזכרתי, אחר כך היה ניצחון בפסילה עם המחבל מול ברייקר וריד (בחייאת), ואז קרב זוגות שקודי ניצח והפוקוס היה על קודי, שהיה כל כך חשוב עד שסינה בכלל לא מוכר אותו אפילו, R טרות' היה חשוב ממנו.
אז כן- אם ניצחונות בפסילה שבהם אתה מנוקנק אתה מחשיב כניצחון נהדר וקדנציה שמשפרת את האליפות, אין ספק. אפשר גם לטעון לפי זה שמייבן ניצח את טריפל אייץ' (מה, הוא היה בצוות המנצח ב-2004 מול טריפל אייץ', אז מה אם הוא הודח תוך כמה שניות).
איזה חרטה, נראה לי אתה צפית בתוכניות אחרות.
מה זה פרופיל גבוה?! ריי מיסטריו היה אלוף בפרופיל גבוה, עובדתית הוא היה בפסגה של סמאקדאון כשהיה אלוף. אבל נקנקו אותו והכהונה שלו הייתה כישלון טוטאלי. אבל ריי לפחות לא הפך לקלישאה, ובטח ובטח לא היה לוזר בבוקינג.
אני לא חושב שאתה מבין- ג'יי הוא לא הבעיה, הבעיה היא שזה לא בוקינג לאלוף (גם לא ה-אלוף). ואם אתה הוזה (כן, הוזה!) שהדבר הזה שיפר את המעמד של האליפות, או של גונת'ר, או שעכשיו ג'יי יהיה מאוד לגיטימי, אז אתה חרטטן וצפית בתוכנית אחרת.
שמע יוסי, תסתכל על זה איך שאתה רוצה. באמת, תהנה מהמופע. ברגע שאתה אומר לי שאני הוזה מבחינתי סיימנו פה.
יאללה ביייייייי