06-09-2025, 03:48 PM
(06-09-2025, 03:19 PM)DDJ כתב: לא נכון.
אם ריאל הייתה זוכה באליפות, וברצלונה בליגת האלופות
אתה (אתם) הייתם טוענים בתוקף לתת כדור זהב לרפיניה/ימאל
למה שזה קורה לקבוצה אחרת, אתה (אתם) מתעלמים מזה?
למה אליפות ספרד > זכייה באלופות + אליפות צרפת
למה אליפות ספרד > זכייה באליפות אנגליה + סטטיסטיקות אישיות מטורפות
שימאל ורפיניה לא מתקרבים אליהם?
זו צביעות.
זה עיוורון.
שמסמלת רק אוהדי ברצלונה.
וכמו החתימה שלי, לא בשביל לעשות דווקא,
אני תמיד אומר את האמת
אבל אתה טועה... לא נראה לי שקראת מה כתבתי ולא נראה לי שאתה בכלל יודע מה הסטטיסטיקות של לאמין וראפיניה אם ככה אתה כותב.
דבר ראשון, כתבתי מההתחלה שדמבלה ראוי. אתה החלטת על דעת עצמך לשחק עם < > <= וכו'. ואגב, כן, אליפות ספרד > אליפות צרפת.
ראפיניה סיים את העונה עם בערך 60 שערים ובישולים, סלאח סיים עם משהו כזה בערך, נותן לו גג 10 יותר מעורבויות בשערים מזה. אם זה מה שעושה לך את זה "ראפיניה לא מתקרב לסלאח במספרים", שוט. בכמעט כל משחק חשוב של בארסה העונה הוא נתן מספרים, מעבר לעבודה האחרת שהוא נותן במגרש גם כשהוא חלש.
ולסלאח הייתה עונה מצוינת, אבל מה לעשות שבצ'מפיונס הוא לא הביא את הערך המוסף? ליברפול נשחטה על ידי פאריס, וסלאח כמעט לא בא לידי ביטוי. בניגוד אליו, לאמין הופיע מול אינטר, וראפיניה היה פחות טוב אבל כן הוסיף בישול ושער וחצי (אני שונא את זה שהעצמי של זומר לא נרשם כשער שלו, אבל בסדר, שלא תתלונן גם על זה).
חוץ מזה, לאמין ימאל הוא תופעת כדורגל (אתה מוזמן להגיד שלא ולהתווכח, אבל דעתך פשוט לא תהיה נכונה) וכיכב ברוב הקלאסיקוס מול ריאל (לדעתי לקחת גביע כשאתה עובר את ריאל ואתלטיקו זה שווה איזה כוכבית קלילה שם) ובחצי הגמר מול אינטר. הוא סיים את העונה עם 18 שערים ו-25 בישולים, שזה מאזן מכובד מאוד לדעתי.
וזה למה לאמין וראפיניה מועמדים ראויים לכדור הזהב. גם סלאח מועמד, אבל לא יסיים ראשון כי הוא נכשל בצ'מפיונס, לא משנה שהוא נתן עונה מטורפת בליגה עם 29 שערים ו-18 בישולים, ליגה שנגמרה מעשית במרץ נראלי אחרי שהיה ברור שארסנל לא תדביק את ליברפול בגלל יכולת חלשה. כנ"ל בצרפת, האליפות של פאריס אחת החד צדדיות שראיתי, ואני זוכר את האליפויות של באיירן בתחילת העשור הקודם.
הבעיה שלך היא שאתה כנראה ממש שונא אוהדי ברצלונה ולכן הראייה שלך דיכוטומית. לא אמרתי שלדמבלה לא מגיע, מגיע גם מגיע. אם הוא יזכה, זה בצדק. הוכיח את עצמו השנה וחבל שזה במדי פאריס ולא בארסה (וזה פעם שנייה שאני כותב את זה כבר, אחרי שכתבתי ללידור). מעבר לזה, לא הכנסתי את סלאח בכלל לדיון, אתה פשוט דחפת אותו לשם כאילו אמרתי שהוא גרוע, גם זה לא נאמר. הייתה לו עונה מצוינת, שאם לא הייתה מסתיימת בשמינית כנראה שהוא היה מאתגר את דמבלה על התואר.
אני לא מאמין שגררת אותי לכתוב תגובה שלמה על "תואר" טפל כמו כדור הזהב, אבל מה לעשות, אני לא יכול לתת לאנשים לגנוב דעת על דברים שלא מייצגים בכלל את הדעה שלי. אתה פשוט החלטת דברים על דעת עצמך, כתבת אותם וקישרת אותם אליי.