09-20-2021, 06:09 PM
(09-20-2021, 08:49 AM)Kamigoye כתב: פיטרו אותה כי היא דיברה על זה שהיא רוצה להקים איחוד, אני מניח שאם החזירו אותה הם דיכאו את הרצון הזה.
לא הייתי אומר שזה קאנסל קולצ'ר.
וואלה.. לומר "אני תומכת באיגוד עובדים" זו אימרה אופרטיבית מאוד, לא עניין של פלורליזם. היא באה לעשות מהלך.
זה כמו לכתוב בטוויטר שאתה לא סובל את הבוס שלך שיכול לפטר אותך, אבל אתה עוד יותר סובל את מנהל הHR הממונה עליך, ואת שניהם אתה סובל פחות מהCEO של הארגון שלך שיש לו פרצוף מכוער מידי לטעמך.
אני די בטוח, אם נלך לצד הפוליטי שבו אתה תומך במובהק, שאם זלינה ווגה הייתה אומרת שהיא בעד מדיניות רווחה נרחבת שמציעה עזרה גדולה הרבה יותר לאנשים עם צבע עור כהה, ללא קשר למצב סוציו-אקונומי, אף אחד לא היה מבטל את זלינה ווגה.
אני די בטוח שאם זלינה ווגה הייתה אומרת בטוויטר שהיא תומכת בשיוויון במבחן התוצאה בין גברים לנשים - ככה שיישמרו מקומות קבועים לנשים בכל תפקיד נחשב (לא באיזו משרה של פועל בניין חלילה, רק הייטק ומעלה) - אף אחד לא היה מבטל את זלינה ווגה.
תנועה פוליטית מתוחכמת מאוד, להיתמם בקטע הזה זה לדעתי קצת מזלזל. אני לא לוקח אישית כמובן, אין סיבה, אבל חשוב להכיר באינטרסים ובהשפעה שלהם על כללי המשחק.
מגדר זה עניין אחר אולי בהמשך אפרט לך למה אני לא מקבל על עצמי את האמונה הפילוסופיה הזאת כרגע (ולא "מתנגד לפילוסופיה" כמו שאתה אמרת, יש הבדל בין זה לבין זה).
(09-20-2021, 10:55 AM)Kamigoye כתב: כן כי קאנסל קולצ'ר זה אם היא הייתה אומרת איזה קללה גזענית ואז היא הייתה מקבלת סימפטיה בפורום
אם זה מה שאתה חושב על הצד הנגדי שלך בדיון הזה אתה מאמין בלב שלם לאנשי הקש שיצרת מאיתנו.