05-19-2025, 01:04 PM
(05-19-2025, 11:52 AM)ser duncan the tall כתב: ה-GO TO שלי זה להגיד שמי שיעבור ל-RAW זה דווקא קודי ולא סינה, נטו כי סינה הולך בדצמבר. מצד שני, אם אני לא טועה עוד כמה חודשים גם סמאקדאון עוברת לנטפליקס ב-US, אז זה לא שינוי כזה רלוונטי. ג'יי לא צריך לחזור לסמאקדאון כי זה להחזיר אותו לתבנית הבלודליין, יותר מדי מתאבקים נמצאים שם בתמונה: ג'ימי אוסו, סולו סיקואה, ג'ייקוב פאטו, ג'ף קוב ותכף הטונגות יחזרו. תשאיר את ג'יי ב-RAW וגם כשרומן ריינס יחזור להמשך הפיוד מול רולינס, אל תפגיש ביניהם יותר ממה שהסטוריליין מחייב.
אני לא חושב שקודי צריך לקבל את המזוודה. מיין אבנטרים לא צריכים להחזיק אותה אלא אם יש ממש ממש מחסור בטאנלטים שרוצים לקדם, זה לא המקרה. קודי יכול לקבל קרב אליפות מתוקף מעמד, לא צריך מזוודה.
ממה שהבנתי ויכול להיות שאני טועה. נטפליקס יצטרכו לרכוש את זכויות השידור של סמאק וNXT בארה"ב אם ירצו בכך.
מצד שני יש לWWE אינטרס גם לא להשאיר פנוי את משבצת השידורים בUSA לAEW עד כדי שיקול רכישת TNA ולהכניס אותה
למשבצת שתתפנה אבל אלו שמועות.
אנחנו יודעים שיהיה דראפט. אנחנו יודעים שנטפליקס ילחצו להביא כמה שיותר כוכבים לראו.
השאלה היא האם WWE ילכו על הצערה של המחלקה וישימו בראש את דרו מצד אחד ונגיד קודי/פאנק/רומן/ג'יי
מצד שני ולצידם מחלקת זוגות רותחת מחלקת נשים מאוד חזרה וסגל סינגלס צעיר עם מלו תיאורי וולר אובה טריק וכ"ו
או שישתדלו לאזן עם ייתרון לראו בגלל שסמאק חוזרת לשעתיים בקרוב.